Izvor:
06.09.2018 u 05:47
0

ŽENE SU JEDNOGLASNE: Ove 3 poze u seksu obožavaju!

O ukusima ne treba raspravljati, ali kada bi se žene morale da se slože oko omiljenih poza u seksu, ove tri bi se sudeći po anketama izdvojile.

Ono što svaki muškarac treba da zna je da su žene kada je seks u pitanju, veoma jednostavne.

Uz ove tri poze svaka će svog muškarca doživeti kao najboljeg u krevetu.

Doggy stil (otpozadi)

Ova poza je u vrhu omiljenih kako za žene, tako i za muškarce. Ona oba pola uzbuđuje jer je veoma izazovna i provokativna, ruši granice, zahteva potpuno prepuštanje i daje mašti na volju – možete je izvoditi u bezbroj varijacija. Dame su istakle da je posebno zanimljivo kada padnu pod autoritet muškarca u ovoj pozi.

Ples u krilu

Većina žena voli da bude iznad partnera jer imaju osećaj kontrole igre, a moć je uvek jak afrodizijak. Boravak na vrhu se ne mora ograničavati samo na jednu pozu, već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osetili.

Misionarska poza

Ovaj položaj je potcenjen, ali zapravo ženama često pričinjava zadovoljstvo, jer bez mnogo truda i akrobacija, mogu da dođu do vrhunca. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koji vole da osete snagu muškog tela.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter