Izvor:
08.09.2018 u 12:58
0

PLAŠE SE DA PRIZNAJU: Seksualne fantazije o kojima žene sanjaju!

Stvari koje žele da isprobaju u krevetu

Nije tajna da žene uglavnom ne vole da pričaju o svojim seksualnim fantazijama i ne dele ih često s partnerom. To je potvrdila i jedna onlajn anketa u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije koje žele da isprobaju.

Seks ispred ogledala

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera uzbudljiv je, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno “zajedništvo”.

Dominantnost

Mit o tome da žene vole da su pasivne u intimnim trenucima treba što pre da zaboravite. Pripadnice lepšeg pola itekako vole da budu dominantne u krevetu.

Seks sa povezom na očima

Povez na očima sprečiće predvidljivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji deo vašeg tela će sleteti poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula bude se u intenzivnom iščekivanju.

Izvor: Espreso
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter