Izvor:
29.08.2016 u 16:11
0

BEZ PANIKE: Sve što bi trebalo da znate o seksu s DEVICOM!

Ukoliko ste saznali da je devojka koja vam se neverovatno dopada – nevina, ne treba da paničite. Istina, radi se o situaciji u kojoj vi imate bitnu ulogu, ali ne i o nečemu što ne možete da preživite.

Ono što se zahteva od vas je da budete nežni i pažljivi kako biste je na što bolji način uveli u svet seksa.

Naravno, morate da budete svesni činjenice da je njoj gore nego vama, jer ipak vi znate šta vas čeka, a ona nema pojma o tome. Zato pratite sledeća uputstva i učinite da joj prvi seks bude lepo iskustvo koje nikada neće zaboraviti.

Bez pritisaka

Ono što svakako ne smete da radite to je da navaljujete ili je pritiskate na seks. Bez obzira koliko vi to želeli, ona je ta kojoj bi trebalo da predate kormilo i čija uputstva morate da pratite. Tek kada od nje dobijete zeleno svetlo za akciju, igra može da počne. Do tada joj samo dajte do znanja da je želite u svom naručju.

Preuzmite kontrolu

Vi, kao iskusniji, morate čvrsto, ali nežno da je uvodite u celu priču. Upravo to je ono što ona očekuje, zato se nemojte bojati da uzmete stvari u svoje ruke. Imajte samopouzdanja, jer žene upravo to vole, kad je muškarac glavni u spavaćoj sobi. Dopustite njoj da odredi tempo, ali ne zaboravite da ste vi učitelj, a ona đak. Znači, imate keca u rukavu i iskoristite ga najbolje kako biste je uzbudili i priuštili joj nezaboravnu noć.

Opustite je

S obzirom na to da je očekuje nešto sa čim nije upoznata, izvesna doza napetosti je sasvim očekivajuća. Ali tu nastupate vi, vaš šarm i vaša brižnost. Za početak joj recite da je prelepa i seksi dok tako naga leži u vašem krevetu. Potom je ljubite, dugo i nežno, dodirujući je po telu. Pričajte sa njom, pitajte je da li joj nešto odgovara ili ne. Tako će shvatiti da može da vam veruje i da može u potpunosti da vam se prepusti.

Uzbudite je

Pre nego što krenete s penetracijom, budite sigurni da je ona spremna. Možda zvuči jednostavno, ali nije baš kao što ste mislili. Žene se često plaše tog trenutka kada treba započeti odnos, jer znaju da ih čeka izvesna doza bola. Međutim, u tom slučaju nije loše da je što duže ljubite po vratu, telu, usnama, da je milujete i dodirujete pre nego što akcija počne. Čak i kada probijete led, nastavite to da radite kako ceo fokus ne bi bio na vaginu, penetraciju i bol.

Koristite zaštitu!

Ne nasedajte na mitove i bajke. To što je devojka nevina, ne znači da ne može da ostane u drugom stanju. Takođe, mnoge polne bolesti moguće je dobiti i bez seksualnih odnosa. Uostalom, da li vi možete sto posto da garantujete za sebe da ste zdravi? Ne igrajte se, da i vama i njoj prvo seksualno iskustvo ne bi preselo.

Usporite i stanite ako ona to želi

Nije isključena mogućnost da se žena predomisli trenutak pre samog čina. Međutim, vaše je da joj u tom trenutku pružite podršku i date do znanja da nećete raditi ništa što ona ne želi. Ako treba, sačekaćete da bude potpuno spremna, a možda joj i vaše reči podrške daju dodatni vetar u leđa zbog čega će poželeti da vas ima tog trenutka. Budite razumni, puni podrške i nežni, jedino na taj način ćete joj dati do znanja da vam je stalo.

Izvor:Telegraf
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter