Izvor:
01.04.2018 u 15:35
0

PLAŠE SE: Nijedan muškarac nema hrabrosti za OVO!

Koliko god se držali svog mačo stava, hvalili se velikim seksualnim iskustvom i predstavljali se kao jaki i nedodirljivi, postoji stvar koje se najviše plaše.

Tipičan muškarac će se rado pohvaliti novim automobilom, uspehom u karijeri, zgodnom ženom.

Naravno, tu spada i bogato seksualno iskustvo koje je zapravo više naučna fantastika i hvalisanje, nego realnost.

Iako se trude da ostave savršenu sliku po svoju izabranicu ili partnerku, postoji jedna stvar za koju nemaju dovoljno hrabrosti. Oni se plaše da nakon seksa pitaju ženu da li je zadovoljena.

Dosadašnje studije su pokazale da je nivo stresa, pod kojim su muškarci u krevetu, jednak stresu zbog gubitka posla, što ozbiljno može da ugrozi njihovo opšte zdravstveno stanje.

Zbog toga stručnjaci preporučuju ženama da im "prekrate" muke i da ne budu baš uvek iskrene kada do ovog pitanja dođe. Ponekad je u redu i slagati.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter