Izvor:
23.09.2018 u 14:19
0

DAME, NE OVO OBRATITE PAŽNJU: Ovo su tipovi devojaka na koje muškarci padaju!

Kako bi došli do rezultata, naučnici su pokazali skupini muškaraca fotografije raznih žena, a na njima je bilo da ocene koliko cure na fotografijama smatraju poželjnima.

Krhke i ‘ranjive’ žene kao na primer one niskog rasta i mršavije figure nisu smatrali preterano privlačnima. S druge strane, psihičku ranjivost su naveli kao poželjnu, odnosno žene koje se ponašaju detinjasto i pomalo glupo, dobile su znatno bolje ocene. Žene koje su delovale inteligentno, snažno i samopouzdano dobijale su mnogo niže ocene.

Kada su naučnici pitali ispitanike o mogućnosti ozbiljne veze s ‘detinjastim i manje inteligentnim’ ženama, zanimanje za njih je znatno palo. Dakle, može se zaključiti da je procena trenutne ranjivosti žene ključna za aktiviranje psihološkog mehanizma muškaraca povezanog sa seksualnim iskorišćavanjem. Nadate li se vezi na duge staze, ne plašite se šarmirati ga svim svojim atributima.

Izvor: kolektiv.me
Foto: instagram/dzentlmen_bgd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter