Izvor:
03.09.2016 u 03:22
0

POSTANITE KRALJICA SEKSA: Ove VRLINE SU KLJUČNE za savršenu ljubavnicu!

Ako ste čitali kama-sutru, možda ste pomislili da od vas nikada neće biti dobra ljubavnica. Otkrivamo vam kako da s lakoćom, uz nekoliko sitnica koje ćete uvek imati na umu, ostvarite sve svoje snove u krevetu.

NE OSUĐUJTE

Bilo da samo slušate o partnerovim fantazijama ili saopštavate sopstvene maštarije, spremnost da uvažite u tuđim željama je jako bitna u vezi. Zapamtite, ne morate to i da uradite ako vam neće prijati. Zato nemojte osuđivati i saslušajte partnerove želje. Možda se ipak ispostavi da vas zanimaju slične stvari.

INVENTIVNI STE

Tamo gde mi vidimo naslon kauča, vi vidite sjajan rekvizit za pozu od pozadi. Mi vidimo brushalter, a vi sredstvo za vezivanje. Kreativnost i potraga za novim stvarima koje će začiniti stvari su od velikog značaja, i izuzetno su važni ako hoćete da budete dobri u krevetu.

ČESTO MISLITE NA SEKS

I to ne samo kad ste s partnerom nasamo, ili kad ugledate onog seksi tipa iz teretane u komšiluku. Obratite pažnju na uzbuđenje koje osećate tokom dana i dozvolite sebi da se osećate erotično. Posmatrajte ono što je seksi oko vas, jer vaš mozak i vaš libido su povezani.

STAVLJATE TUĐE POTREBE ISPRED SVOJIH. PONEKAD!

Saosećanje je bitna stvar u svim sferama života, a u krevetu će vas učiniti savršenom ljubavnicom. Ne morate uvek da mislite prvo na partnera, ali ponekad je seksi fokusirati se na to da zadovoljite njega. Udovoljite mu da to radite u položaju koji on obožava, ili ga častite oralnim seksom koji ne mora nužno da se završi seksualnim odnosom. Ne radi se o tome da ste stalno nesebični nego da častite partnera. On je ipak dobar momak!

PROBAĆEMO SKORO SVE, BAREM JEDNOM

Teško je biti dobar u krevetu ako radite stalno samo uobičajene stvari. Ne morate da se njišete na drvetu ali dozvolite sebi ponešto zabavno. Naravno da ne morate da imate trojku samo zato što to partner želi, ali neki novi trikovi ili seksi mesta mogu da vam se dopadnu.

VOLITE DA MASTURBIRATE

Neko ko voli da osluškuje svoje telo biće bolja ljubavnica i uživaće u seksu više. Žene često zaboravljaju koliko masturbacija može biti zabavna i prijatna, pogotovo kada su u vezi. A ako mislite da će masturbacija da smanji vaše interesovanje za seks, upravo je suprotno!

AMOUVERENI STE

Dobra ljubavnica ne razmišlja o tome kakav joj je stomačić, ne razmišlja o tome da li je ugašeno svetlo ili kolika su joj bedra. Samopouzdanje je jedino što vam je potrebno kada se radi o seksu. Ako mislite da ste seksi, i tako se osećate, ubedićete i partnera u to.

UMETE DA PODIVLJATE

Nesputanost je krajnje seksi. A svaki muškarac voli kada je njegova devojka malčice glasnija. Ako žena ne šalje poruku da uživa, muškarac ne zna kako treba da nastavi. Zvuk je uvek dobar pokazatelj da je krenuo u pravom smeru. Zato ne štedite na stenjanju.

SPONTANI STE

Kada smo upitali muškarce šta je najseksipilnije što žena može da uradi tokom seksa, složili su se oko jednog. Preuzimanje kontrole. Uradite nešto neočekivano. Probudite ga oralnim seksom, čekajte ga s posla u donjem vešu. Male stavri značiće mnogo.

U FORMI STE

Fizička aktivnost je jak afrodizijak i može da poboljša vaše veštine u krevetu. Vežba povećava vaš libido, poboljšava izdržljivost i vraća vam samopouzdanje.

ŠALITE SE NA SVOJ RAČUN

Neko ko je dobar u krevetu vidi zabavu u svakoj situaciji, jer seks je zabavan. Možda se nećete sećati najboljeg orgazma, ali definitivno u detalje znate onu situaciju kada ste pali s kreveta jer je seks bio tako dobar da niste shvatili da ste na ivici. Neuspele poze se dešavaju stalno, a ako možete da se nasmejete tim situacijama bićete sjajni u krevetu.

Izvor:Telegraf
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter