ŽIVOTINJSKA DOMINACIJA: Nova verzija seksa otpozadi garantuje vam ludački orgazam!

Nova poza koja pomera granice vašeg zadovoljstva.

Muškarci vole seks otpozadi, ali i žene iako bi malo koja to priznala. Razlog – dublja penetracija. Otkrivamo vam nove verzije ove popularne poze.

Dodirni mi kolena

Igrajte se položajem svojih kolena. Prirodno je da raširite kolena, tako da on kleči između njih, ali ako ih snažno stegnete, to može da učini da njegov penis deluje čvršće, a on će osećati da ste i vi čvršći. Plus, što su više njegova kolena raširena na krevetu, biće mu lakše da se nagne napred i igra se vašim grudima i klitorisom.

Životinjska dominacija

Dok vaš partner leži ravno na leđima, opkoračite njegove noge klečeći na sve četiri, tako da ste okrenuti licem ka njegovim stopalima. Rukama se oslonite na krevet, spustite svoju guzu, tako da on može da uđe u vas. Ovaj ugao je sjajan iz nekoliko razloga: prvo, zato što ste tehnički vi gore i možete da kontrolišete ritam i dubinu penetracije. I drugo, vi ste u savršenoj poziciji za stimulaciju G-tačke. Dakle, ispravite leđa i jašite ga krećući se napred-nazad i gore-dole, kako biste najbolje pogodili ovu slatku tačku. Pogled na vaša izvijena leđa, po kojima vam je kosa rasuta, predstavlja erotski doživljaj za njega.

Vožnja na čarobnom ćilimu

Stavite vibrator ispod frotira (na ovaj način senzacija neće biti previše intenzivna), lezite na njega, pozicionirajući karlicu iznad vibrirajuće površine. Onda neka on klekne iza i uđe u vas. Moraće da izvije leđa i da se kreće snažno - što je idealno, pošto će vam njegovi pokreti pomoći da se još jače pripijete uz vibrirajuće mesto. Takav seksualni novitet će osvežiti vaše poglede na seks i pozu otpozadi jer svaki sledeći nikad oprobani potez biće potencijalna inspiracija za osmišljavanje narednog.

 

Alo.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live