Izvor:
14.10.2018 u 15:00
0

BRAK NIJE LAK: Ovi saveti vam mogu pomoći da izbegnete neke od najvećih zamki koje vas očekuju!

Brak nije lak, a ovi saveti vam mogu pomoći da izbegnete neke od najvećih zamki koje vas očekuju.

Možemo ih nazvati brutalnom istinom, ali zapravo je u pitanju realnost koja će sačekati mnoge muškarce kada uđu u ozbiljnu vezu ili brak.

1. Čak i najbolje veze će s enači pod pritiskom zbog novca – ko ga zarađuje, a ko ne. Ko ga ima više, a ko manje.

2. Ma koliko vaša žena bila savršena, naći ćeš stvari koje ti se kod nje ne dopadaju. To će biti male stvari, ali joj to nemoj otkrivati.

3. Moraćeš da kuvaš. U 21. veku smo, ako ne znaš, nauči da kuvaš jer ti žena nije majka da se o tebi brine na baš svaki mogući način.

4. Otkrićeš da je zapravo mnogo malo njenog donjeg veša seksi, ali joj to ne govori. I ona ima udoban donji veš, pamučni veš i veš za 2one dane u mesecu". Pre nego što kreneš da negoduješ, otvori svoju fioku sa donjim vešom.

5. Isto se odnosi i na pidžame i mnoge druge stvari koje nosi po kući.

6. Ako imate manje seksa, tvoja krivica je 50 odsto. Frekvencija seks će neminovno opadati, posebno kada dođu deca, ali ne zaboravi da je polovina tvog problema tvoja krivica.

7. Kada se deca rode, njene grudi će ti biti van domašaja. Posle rođenja će joj grudi izgledati tako zamamno, ali ona tako neće želeti da im priđete. Moraćeš da naučiš da im neko vreme diviš iz daljine.

8. Verovatno neće misliti o seksu koliko i ti. Ali će definitivno mnogo više razmišljati o obavezama koje nisu urađene.

9. Bančenje sa prijatlejima postaje sve manje simpatično kako godine prolaze. I gotovo uopšte nije simpatično kada dođe dete. Ipak, naučno je dokazano da postoji određena doza alkohola koja će te učiniti uzbuđenim, prpeunim komplimenata i nežnijim, samo moraš da otkriješ koja je.

10. Nikada ne zaboravi zašto si se uopšte upustio u ovo.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter