Izvor:
17.10.2018 u 08:58
0

DOKLE MISLITE DA NASTAVITE OVAKO: Razlazi zbog čega ste hornično same! (FOTO)

Jedno treba da svima bude jasno: nije nikakav greh, niti je imalo loše biti solo! Ima to, naravno, i neke svoje prednosti…

Naime, ako si solo, imaš više mesta u krevetu, stan možeš da urediš kako god želiš, a niko ti neće prigovarati ako uveče obilaziš klubove i flertuješ sa slatkim tipovima. Ali, ako si duže vremena solo, a želiš da imaš nekoga i uvidiš da zapravo jako teško nalaziš partnera, moguće je da je neka od ovih 5 grešaka razlog za to.

1. Izbirljiva si

Uši su mu prevelike, kosa nije dovoljno crna ili je jednostavno prenizak. Kad je reč o muškarcima iz snova, često imamo prestroge prohteve. Većina nas ima jasne pretpostavke kako mora da izgleda „savršeni“ muškarac. A to nas može kočiti kod traženja partnera. Radije bi trebalo da utuvimo sebi u glavu da je super činjenica da nije baš savršen i da moramo malo da omekšamo.

2. Tražiš na pogrešnom mestu

Kod kuće za računarom ili pred televizorom nećeš pronaći partnera. Takođe ga nećeš pronaći na mestima gde inače visiš (ako nisi dosad, verovatno ni nećeš). Idi uveče u klubove i razne fine kafiće, tokom dana u muzej ili jednostavno gledaj oko sebe kad si u autobusu, tramvaju ili prodvnici. Možda je tvoj princ baš negde pored tebe…

3. Glumiš nedodirljivu

U svakoj situaciji si cool i ništa te ne može zaplašiti? Želiš da deluješ ozbiljno, samouvereno i ne želiš da pokazuješ osećanja? Bojiš se da te neko ne povredi? Nažalost, s takvim držanjem odbijaš ljude. Radije pokaži nekome da ti je drag.

4. Utapaš se u samosažaljenju

Ako konstantno kukaš i žališ samu sebe zbog činjenice da si solo, sigurno se ništa neće promeniti. Motiviši se i izađi, upoznaj nove ljude – umesto da čamiš kod kuće.

5. Svakoga upoređuješ sa bivšim

Nakon nekog vremena sećamo se još samo dobrih i lepih trenutaka sa bivšim. Razloge raskida smo potisnule i zaboravile. Zapravo je bio jako zgodan, tako je božanstveno mirisao i znao je da sluša. Naravno da novi nema šanse ako ga uporediš s idealnom slikom svog bivšeg. Sigurno postoji dobar razlog zašto veza nije funkcionisala. Baš zato je dobro da tvoj novi nema iste osobine poput tvog bivšeg.

Besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter