Izvor:
21.10.2018 u 12:46
0

ŽENE NAPOKON OTKRILE ŠTA ŽELE OD MUŠKARACA U SEKSU: Volimo kad predigra krene izvan sobe!

Muškarci se često pitaju što žene žele, a pogotovo kad je reč o seksu. Evo deset najiskrenijih odgovora o čemu zaista sanjaju u spavaćoj sobi.

10. Žele da ih partner polako skida

– Želim da me polako "odmota" i otkrije, kao poklon – Lidija S.

– Želim da mi se posveti i skida toliko polako dok više ne mogu podneti. I želim videti da me želi. To me izluđuje – Valentina E.

U mnogim prilikama kada vas obuzme sirova strast super je odmah se baciti na posao, ali ima i prilika kada žena žudi da bude zavedena polako. Želi da partner polako otkriva njeno telo, lagano je dodiruje i miluje.

9. Seks/maženje u javnosti

– Mogućnost da će nas neko videti jako me pali. Ne mora da dođe do potpune penetracije, dovoljno je da budemo jako blizu tome. Počela sam da izlazim bez gaćica tako da se može baciti na posao gde god da jesmo – Eva D.

Čak i kada žena ne želi da ide do kraja u javnosti, mnoge pripadnice nežnijeg pola uzbuđuje pomisao da ih neko posmatra dok se maze s partnerom.

8. Žele da preuzmu kontrolu

– Obožavam da budem glavna. Ne uvek, ali ponekad. Želim da mu radim svašta, stvari koje mu prijaju, ali i one koje mu daju do znanja da nije on glavni. Ja sam glavna. – Katarina V.

Moć je snažan afrodizijak za mnoge žene i muškarce. Preuzimanjem kontrole u krevetu žene žele pokazati svoju moć i biti u poziciji gde im je muškarac pokoran.

Nekim ženama ostvarenje snova je da svežu partnera i da imaju pristup svakom deliću njegovog tela. Druge žele da imaju istu količinu moći kao muškarci i da budu gore, dok vode ljubav nije im dovoljno.

7. Seksi uloge

– Volim kada se moj partner obuče u svoju staru radnu uniformu. Tada ga nisam poznavala, pa me to još više uzbuđuje, pogotovo zato jer obožavam muškarce u uniformama. – Jasna L.

– Volim da glumim nevaljalu učenicu, a on je učitelj koji me kažnjava jer nisam uradila domaći zadatak. – Željka R.

Preuzimanje drugih osobina može biti oslobađajuće i omogućiti nam da otpustimo sve kočnice i osetimo užitke koje u "vlastitoj koži" možda ne bismo mogli.

6. Raznolikost pokreta i brzine

Nekada želim da ide polako, s puno ljubavi i pažnje. A nekada želi

Žene žele osetiti različite vrste pokreta, različitog intenziteta, brzine. Muškarčeve ruke, jezik, usne, žele da se sve prožima i da se oseća kao da su njihova tela blaga koja treba istražiti.

5. Da ona bude najvažnija

– Ništa ne prija više od masaže leđa laganim kružnim pokretima i "baby ulja" koje namaže po mojim nogama. – Tihana Š.

– Obožavam kada vidim da će da učini sve kako bih ja doživela vrhunac. – Franka J.

Svaka žena želi da se oseća posebnom, poželjnom, a nekad voli i da je razmazi i da se oseća kao jedina žena na svetu. Žena kojoj partner to priušti, vratiće svom ljubljenom istom merom.

4. Oralni seks – sada i uvek

– Obožavam kada me zadovolji oralno, pogotovo ako on to učini meni pre nego ja njemu. To me neverojatno opušta i pruža mi jak orgazam. Tada sa mnom može da radi što želi. – Mirjana F.

– Želim njegov jezik u sebi, želim da kruži u meni. Znati da me želi probati neverovatno me uzbuđuje. – Zdravka K.

Oralni seks posebno je intiman. Osim toga, žene puno češće i lakše dožive orgazam oralnim seksom nego penetracijom.

3. Žele da on bude glavni

– Želim da bude muško i da me pritisne uza zid i strgne odeću s mene. – Gabrijela D.

– Ne želim da moj dečko stalno čeka da ja preuzmem kontrolu. Želiš me? Dođi i uzmi me! – Danijela P.

Devedeset posto ispitanih žena jasno kaže: želimo da je muškarac glavni u krevet. Ta potreba vezana je uz iskonski nagon nežnijeg pola da se jači pol brine za njih. Želi mu se podati, a zauzvrat traži sposobnog muškarca koji će je štititi i paziti.

2. Predigra koja počinje izvan spavaće sobe

– Muška inteligencija za mene je veliki afrodizijak – Tamara G.

– Učini da te poželim i pre nego što uđemo u spavaću sobu. – Zrinka S.

Ženu može da uzbudi muškarčev izgled, način na koji govori, njegova duhovitost pa čak i njegova spremnost da sluša bez osuđivanja. Zavođenje je oblik umetnosti i zahteva trud.

1. Žele da budu obasute poljupcima

– Ljubi mi usne! Ljubi mi unutrašnju stranu bedara! Ljubi mi vrat! Ljubi mi ruku! Ljubi me dok ulaziš u mene… – Blaženka C.

– Želim da me obaspe dubokim poljupcima. Polako, Želim da osetim da me voli i želi. – Jelena V.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter