Izvor:
22.10.2018 u 11:08
0

SAZNAJTE KAKVI STE U KREVETU: Ovi znakovi pokazuju da ste kraljica seksa!

Stručnjaci tvrde da postoje određeni znakovi po kojima možete da znate da li ste dobri u krevetu, a nemaju nikakvu vezu s vašim fizičkim obeležjima. Seksolog Betani Rikardi i osnivač stranice LoverAlert911.com Kevin Darne otkrivaju koji su to znaci koji karakterišu dobrog ljubavnika ili ljubavnicu.

Dakle, ukoliko se pronalazite u ovih devet stvari, nemate brige – u krevetu ste verovatno svoj na svome.

1. Volite seks

Vrlo je jednostavno, ako volite i uživate u seksu, velike su šanse da ste i dobri u njemu.

– Ako stalno smišljate nove načine da udovoljite partneru u krevetu, ako stalno čitate o seksu i novim pozama i igračkama, a uživate u spontanom i uzbudljivom seksu, to znači da želite da budete najbolji i da se usavršavate u seksu, kaže Darne.

2. Otvorenog ste uma i isprobavate nove stvari

Rikardi kaže da isprobavanje novih poza uglavnom znači da su ljudi dobri u seksu. U to ubraja i predigru.

"Mnogi će se složiti da je predigra najbolji deo seksa, a niko ne voli osobu koja se stalno drži iste rutine", kaže ona.

3. Imate samopouzdanja

– Ako imate samopouzdanja to znači da ćete najverovatnije ostaviti upaljeno svetlo, pojaviti se potpuno goli pred partnerom ili obući neki seksi donji veš. Preuzimate kontrolu, govorite šta želite i entuzijastični ste, kaže Rikardi i dodaje da to podstiče i partnera da s vama ima samopouzdanja.

4. Znate šta vas dovodi do vrhunca

Darne tvrdi da osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera.

– Žena koja je istražila svoje telo i zna kako da dođe do vrhunca, to isto može naučiti i skoro svakog muškarca. Seksualno proaktivna osoba ne prepušta stvari slučaju, kaže on i dodaje da u seksu ne treba biti pasivan.

5. Oboje ste raspoloženi

To ne znači samo da ćete dobiti vokalnu potvrdu partnera ili partnerke u trenutku seksa.

– Možete znati da ste dobri u seksu kad vaša partnerka gura svoje bokove prema vama. Verujte mi, to znači da šta god u tom trenutku radite, radite dobro, kaže Rikardi.

6. Proširenje vagine

Da, dobro ste pročitali. Rikardi tvrdi da će dobar seks dovesti do proširenja vagine tokom penetracije.

– To znači da su se vaginalni mišići opustili, što znači da dobro to radite, kaže Rikardi.

7. Želite da zadovoljite partnera

– Odličan ljubavnik ili ljubavnica uvek više uživa u pružanju nego u primanju. Uvek žele da nadmaše partnera u zadovoljavanju jedno drugog, kaže Darne.

8. Pazite i vokalizujete

Dobar ljubavnik/ca uvek prati pokrete, uzdahe i reakcije druge osobe, kaže Darne. Na taj način zna da li nešto radi kako treba ili i ne baš. Isto važi i u obrnutom smeru – dobar ljubavnik jasno daje do znanja partneru šta mu odgovara, a šta ne.

9. Pamte vas

Vrlo je jednostavno – ako vam je s nekim seks bio odličan, to ćete uvek pamtiti.

– Mnogi od nas doživeli su situaciju da su s nekim imali fantastičan seks, no od te osobe smo morali da se udaljimo iz nekih drugih razloga. Međutim, s vremena na vreme kao da imamo flešbekove tog događaja kad smo sami ili čak s novim partnerom. Odličnog ljubavnika ne može se zaboraviti, kaže Darne.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter