TESTIRAJTE SE NA VREME: Ako radite ovo spadate u posesivne devojke!

 

 

Ne znate šta ne štima, ali znate da neki problem postoji između vas i partnera. On vam govori da nema potrebe za tolikom nervozom i napetošći, a vi ipak terate po svom. Možda ste posesivni, ali to niste primetili. Možda ćete se pronaći u ovih 5 koraka, ako ste se pronašli korigujte svoje ponašanje i uživajte u ljubavi.

 

1. Zanemarili ste porodicu i prijatelje

No uzrok tome nije prenatrpani dnevni raspored, nego vaša želja da stalno budete s njim. Čak i kad se dogovorite za kafu, izlazak ili večeru, na dogovor vodite njega.

 

2. Stalno ga zovete kad nije pored vas

 Poruka za dobro jutro pa poziv da čujete kako je spavao. Još nekoliko poruka do podneva pa poziv u pauzi za ručak. Još ste mu nešto zaboravili reći pa mu šaljete još nekoliko poruka, pre nego što se večeras vidite s njim, a ne smete zaboraviti ni slatku poruku za laku noć… Ako ne želite epitet psihopate, duboko udahnite i objasnite sebi da ne možete dalje tako.

 

3. Proveravate mu telefon

 E-mail, Facebook, Instagram, možda i LinkedIn… Privatnost i osećaj slobode su jako bitni, a ovime gušite i njega i vezu, a zamarate i sebe. Opustite se, neke se stvari ionako ne mogu sprečiti, koliko god se trudili.

 

4. Sve su vam žene potencijalna pretnja

Želite da ga oterate od sebe, ovo je pravi način.

 

5. Poludite kad ide u grad sa prijateljima

Ili još gore, želite da idete s njima, jer “ko zna šta on radi kad vi niste u blizini”. Ponovno, ako to želi, to će i uraditi, posebno kada oseti spomenuto “gušenje”.

 

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost