Izvor:
24.10.2018 u 08:32
0

„ŽENSKE BUBICE“ KOJE ODBIJAJU MUŠKARCE: Ako se ovako budeš ponašala, nikada nećeš naći put do njegovog srca!

Kako bi dokazali šta to tačno odbija muškarce kod žena, grupa američkih sociologa napravila je istraživanje u kojem je učestvovao veliki broj muškaraca koji su bili ispitani o preferencijama kod žena. Pokazivane su im i fotografije koje su ocenjivali, a iz celokupnog ispitivanja sociolozi su pronašli pet univerzalnih karakteristika koje su muškarcima najodbojnije kod žena.

1. Nerealne želje

Žene koje žive u svetu snova i gledaju na život kroz ružičaste naočare muškarcima deluju detinjasto. Naravno da je u redu maštati o filmskom poljupcu i romansi, ali sve bi se trebalo zadržati u granicama normale i razlikovati snove od jave.

2. Kritičnost

Iako je dobronameran savjt uvijek dobrodošao, previše kritikovanja i negodovanja nikome ne odgovara. Muškarci su se složili kako su im nezavisne i snažne žene vrlo privlačne, ali one koje koriste feminizam kako bi kritikovale sve koji nisu poput njih su im jednoglasno vrlo odbojne.

3. Neobazrivost

Neprestano zahtevanje i previsoka očekivanja bez razumevanja pokazala su se takođe kao vrlo neprivlačne karakteristike.

4. Neprirodno ponašanje

Kada su im pokazane fotografije nekoliko različitih žena, muškarci su se jednoglasno složili kako su im žene koje su pozirale bez osmeha i s vrlo hladnim izrazima lica znatno odbojnije od onih koje su se iskreno smejale.

5. Forsiranje braka

Podsticanje ženidbe i forsiranje muškarca na odluku mnogi su nazvali zastrašujućim i vrlo nepoželjnim.

Beno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter