Izvor:
12.01.2019 u 11:34
0

NA PRVI DEJT BEZ MUKE: Postavite OVA pitanja potencijalnom partneru i saznajte da li je pravi za vas!

Prvi sastanci su često prilično neprijatni. Kada tek upoznajete nekoga, teško je ostati opušten i setiti se svega što ste ga htele da ga pitate i kažete o sebi. Ipak, ne bi trebalo da vam bude teško da zapamtite jednu rečenicu koju treba da izbegavate na dejtovima.

Naime, psiholog i autorka knjige "Facebook veza: Od prvog spoja do srodnih duša", Paulet Šerman je upozorila da svom potencijalnom na prvom dejtu ne postavljate pitanja poput "Reci mi nešto više o sebi", jer tako otvarate preširoku paletu tema i dovodite osobu u neprijatnu situaciju.

Umesto toga, postavljajte konkretnija pitanja o onom što vas tačno zanima. Naravno, budite obazrivi, ipak ste vi još uvek neznanci.

Pitajte ga o muzici, političkim uverenjima, religiji, filmovima, knjigama i slično. Ipak su to neke od stvari koje će vam otkriti koliko ste kompatibilni, pa ćete odmah znati da li želite uopšte da idete na drugi sastanak s tom osobom ili ne.

-Ako primetite da mu nije najprijatnije da priča o nečemu, spontano pređite na neku opušteniju temu ili, ako je moguće, recite nešto što bi moglo da ga nasmeje- savetuje Šerman.

Happytv.rs
Izvor: Cosmopolitan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter