ŽENE KONAČNO OTKRILE: Ove osobine modernih muškaraca nam smetaju!

 

Moderno vreme donelo je nove načine ponašanja koje su vrlo brzo usvojili i brojni muškarci a da nisu ni svesni kako upravo time često odbijaju žene. Evo koje osobine modernih muškaraca moderne žene ne podnose.

Prevrtljivost

Ako ste nedosledni u apsolutno svemu, teško će vas iko gledati kao potencijalnog partnera. Obećali ste da ćete večeras ići u bioskop, ali ste shvatili da vam se ne ide jer je napolju hladno? Usred dopisivanja se povučete bez reči jer "imate pametnijeg posla" pa se opet javite kada vam bude dosadno? Jedan dan planirate proputovati svet i skrasiti se u Norveškoj, a već sutra mislite kako se nigde ne živi tako dobro kao ovde? Sve to odbiće žene.

Komunicirate samo kada vi to želite

Oko ljudi do kojih vam je navodno stalo trebali biste se i potruditi. Ako se ženama javljate svakih par dana ili samo kada vam je smrtno dosadno, one vas sigurno neće gledati kao potencijalnog partnera. Takvo ponašanje je trebalo ostati u tinejdžerskim danima kada vam je bilo važnije otići na fudbal sa društvom nego provesti vreme sa devojkom.

Škrtost

Ne, nije ravnopravno da svako plaća svoj deo računa svaki put kada se vidite, osim ako ste upravo završili srednju školu i preživljavate od džeparca koji vam roditelji daju. Naravno, to ne znači ni da vi morate svaki put sve platiti, ali verovatno ne postoji puno žena koje će oduševiti vaše mere štednje kada vide da iz novčanika vadite tačan iznos za kafu koju ste popili.

Nisam spreman za vezu

Jednostavno, nema apsolutno nikakvog problema ako stvarno niste. Međutim, ako se čudite što većina žena prekida komunikaciju nakon što se mesec dana ponašate kao da ste u vezi, a onda je iz vedra neba bombardujete izjavama poput ove, krajnje je vreme da promenite taktiku.

Ne morate biti u vezi i to je potpuno u redu, ali onda jasno dajte do znanja šta tražite.

 

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Parovi - Vruća stolica
02:30 Parovi - Live