Izvor:
28.02.2019 u 16:48
0

NJIH TRAŽIMO! Ovi muškarci su idealni za ozbiljnu vezu!

Mi znamo razloge zbog kojih ste se našle u ovoj igri između dve vatre, a možda vam možemo pomoći da se odlučite da li želite "anđela" ili "đavola":

Šta vam prvo padne na pamet kada čujete “loš momak”,momak na glasuili ženskaroš”? Da li pomislite na visokog momka tamnog tena koji, u većini slučajeva, vozi motor, nosi kožne jakne, ima dobar biceps, šarmantan je i uvek se izvlači na osmeh? Takve momke možda bi trebalo da izbegavate. Koliko god njegov osmeh bio neodoljiv, devojke su na kraju te koje završe u suzama.

– Dopada vam se taj stav i samopouzdanje? Hm, zapamtite da se mnogi ljudi pretvaraju da su samouvereni, dakle držite širom otvorene oči. Ili pak uzbudjenje, adrenalin? Koliko to zapravo može biti dobro? Da li vam se dopada i to što se ceo kraj loži na njega i što mami uzdahe drugih devojaka gde god da se pojavi? Možda mislite da se može promeniti i da ste baš vi ta osoba koja može da ga promeni!?

– Mnoge žene imaju tu osobinu da žele da pretvore lošeg dečka u dobrog, ili mu bar pripišu spisak vrlina koje on zapravo nema. Da li bi zaista to trebalo da radite? Mnoge žene vole “spasu” nesigurne muškarce i pretvore ih u ono što bi one želele da on bude. To je donekle razumljivo. Međutim surova istina pripoveda drugačije, a to je da momak može da se promeni ako sam to želi. Nemojte sebe da tešite izgovorima da je sjajan momak i da ima dobro srce, a dobro znate da će čim raskinete, naći sledeću.

– Dobre devojke danas više vole zabranjene momke. Ne kaže se džabe da je zabranjeno voće najslađe. Dobri momci su nežni, stabilni, imaju lepe manire, pokazuju osećanja, trude se, izvinjavaju se, podržavaju vas, motivišu, veruju u vas. Da li se plašite da ćete, ukoliko nađete nekog takvog, to uprskati? Zbog čega su ove osobine većini devojaka dosadne? Istina je i to da kada se osećamo sigurno, to postaje dosadno i zato nam je potrebno malo uzbuđenja. Monotonija je dosadna.

– Mnogim devojkama kod dobrih momaka smeta finoća, stidljivost i to što takvi momci uglavnom očekuju da devojka učini prvi korak, ili da su one te koje će voditi tu vezu, Neke misle da je ta finoća samo maska i da se ispod tog nevinog i slatkog lica krije nešto drugo.

Mi smatramo da i dobri i loši momci imaju osobine koje su privlačne devojkama. Takođe, verujemo u to da postoje momci koji su ujedno i dobri i loši. Želja za partnerom na početku veze je verovatno jača ukoliko vam on nije stalno dostupan i izmiče vam. Ipak, lepo je uz sebe imati čoveka koji je vredan, koji vam daje sebe u potpunosti, a pored toga je i zabavan i lepo se ophodi prema vama!

Zapamtite, nemojte trošiti energiju na momke koji su vam nedostižni, koliko god volele da sanjate o nekom neosvojivom. Umesto toga, fokusirajte se na stvarnost i na to da živite i da uživate sa partnerom koji je vredan vaše pažnje i ljubavi i koji će vam uzvratiti istom merom!

Neka on bude savršen po vašim merilima, ne po onome što vole vaši roditelji, prijatelji ili po onome što je društveno prihvatljivo. Ako vas čini srećnom, to je onaj pravi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva; Twitter/tvd_shiina ; Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter