Izvor:
01.03.2019 u 20:55
0

REŠENA DILEMA! Saznajte ODMAH da li se DOPADATE ŽELJENOM MUŠKARCU!

Muškarci provaljeni ste! Sad znamo šta želite da kažete na osnovu vašeg govora tela:

Da li ste se i vi susretale sa dilemom: Interesuje li se za mene? Sviđam li mu se?

On kaže jedno, a opet, pogled mu luta na drugu stranu. Hm, sve ovo liči na: “Jedno kaže, drugo misli, treće radi…” U današnje vreme kao da je postalo teško verovati muškarcima. Ma, već dugo je tako. Setite se samo filma sa Milenom Dravić, Nije lako sa muškarcima. I to je ponekad zaista tačno!

Zbog toga se u ovom tekstu vodimo sledećim: “Dela, ne reči!” Nemojte ih samo slušati šta govore, već gledajte i šta rade! Ukoliko vas zanima šta stvarno imaju na umu, na osnovu nekog pokreta i govora tela to lako možete da saznate!

Da li ste znale da su mnoga istraživanja pokazala da mi sami podsvesno usmeravamo noge u pravcu osobe koja nas zanima? Zato suptilno bacite pogled na njegova stopala… Iii? Da li mu se sviđate?

– Kontakt očima! Gledanje može imati ključnu ulogu u razgovoru! Gleda te zainteresovano šta god da kažeš, posmatra ti svaku crtu lica, usne dok pričaš, izraze lica kada se zaneseš. Ukoliko se uobičajni kratki pogledi zamene dužim to može da se tumači kao vrsta prisnosti, intime, pa je zato komunikacija manje važna od ličnog odnosa između vas dvoje.

– Jasno i glasno prepričava duhovite priče.Trudi se da bude duhovit i to da svi oko vas mogu da ga čuju! Jednostavno tera vas da obratite pažnju na njega. Postoji i takav tip dečka koji se pretvara u kralja humora, samo da biste ga vi primetili!

– Dok razgovarate on se dodiruje po licu, češka po vratu ili bradi? Gricka nokte? To su znaci da je veoma nervozan, ali i uzbuđen!

– Pokazuje svoju zainteresovanost sledećim pitanjima: “Da li si gladna?”, “Hladno ti je?”, “Da li je sve u redu?”, “Javi se kad stigneš kući”, ili te isprati do ulaznih vrata!? Po svemu sudeći ovo je muškarac koji želi da se uveri da se pored njega osećate bezbedno i da vam ništa ne fali! Stari dobri džentlmeni su uvek u modi!

– Od momenta kada ste izašli telefon je ostavio po strani i ne gleda u njega! Budite sigurne da ga zanimate, čim nema potrebu da pogleda telefon, ali zato oseća potrebu da kvalitetno provede vreme sa vama! Bingo!

– Ukoliko drži prekrštene ruke dok je sa vama to definitivno nije dobar znak. Pokazuje odbojnost!

– Ukoliko se naginje ka vama, sve vam je bliže i bliže, znajte da želi da bude prisan sa vama!

– Da li je duboko udahnuo kada vas je video?Ostavile ste dečka bez daha. Sada je na vama da mu vratite kiseonik. Pošteno, zar ne?

Sledeći put kada budete izašle na dejt nećete se samo fokusirati na priču već ćete i obratiti pažnju na njegov govor tela i time ćete sigurno otkriti nešto novo. Zar nije zanimljivo i korisno? Jer u neverbalnoj komunikaciji nema laži, nema prevare!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter