Izvor:
03.03.2019 u 20:14
0

DA LI SE PRONALAZITE? Ovo su znaci da vam je dejt prošao katastrofalno!

Dopada vam se dečko već duže vreme, napokon vas je pozvao da izađete, cupkate spremajući se uz muziku ceo dan, pogledate na sat i napokon je došlo vreme da krenete. Prvi sastanak je veoma važan, praćen je veeeeelikim očekivanjima i leptirićima u stomaku. Svi se nadamo da će dobro proći, međutim nije uvek sve baš onako kako smo zamislile.

Ovo su znaci da je krenulo po zlu:

Uopšte nije dobro ukoliko kasni. Čekate ga duže od 15 min, još nije došao, razne misli motaju vam se po glavi. Stiže i izvinjava se, u redu, desilo se, međutim vaše raspoloženje više nije isto. Hm, da li se kolebao da uopšte dođe ili je samo previše ležeran.

Neprijatna tišina. Stidljivost je razumljiva, ali ako nemate o čemu da pričate, gledate u zid ili pišete poruke drugarici – to nije to.

Preterano ispitivanje. Komunikacija jeste veoma bitna i trebalo bi da ide glatko ukoliko ste na dejtu sa nekim sa kim ste kompatibilni. Mada, ukoliko vas preterano ispituje, a vi se osećate neugodno, to upućuje na jednostranu vezu i nedostatak poverenja. Niste na ispitivačkoj klupi nego na opuštenoj kafi.

Prekida vas dok pričate i upada vam u rečenicu. Očigledno da ga ne zanima šta vi imate da kažete, dakle, nije vredan.

Kontakt očima je veoma važan. Ako vas dečko, sa kojim ste na sastanku, ne gleda direktno u oči ili stalno spušta pogled, to najčešće znači da nema hemije, nema flerta – dakle, nešto definitivno nije u redu.

Dovede prijatelja, a nije vam rekao da vi nekoga povedete. Ovim potezom ostavlja utisak da ne želi da bude sam sa vama.

Ovo se retko dešava, ali ima i toga… Ode u toalet i više se nikada ne pojavi. Ova situacija je ružna i sramotna, ali probajte da na to iskustvo gledate sa pozitivne strane. Ovo samo znači da nećete trošiti vreme na osobu koja ne zaslužuje vašu pažnju.

Jedina dobra stvar kada je o lošim dejtovima reč je to što se nećete nervirati da li će vas pozvati ili ne. Vi njega svavko nećete. Osmeh na lice, nemojte biti razočarane, jer negde se nalazi vaša srodna duša sa kojom neće biti neprijatne tišine i sa kojom ćete moći da pričate o svemu. Nećete morati čak ni da pričate, jer ćete i očima znati šta je vaš partner hteo da kaže.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter