Izvor:
04.03.2019 u 19:35
0

SAVETI KOJI ĆE POBOLJŠATI VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT: Obratite pažnju na ove sitnice i napravite vatromet u krevetu!

Možemo se šaliti i reći kako muškarcima ne smeta ništa oko seksa – samo da ga ima. Međutim, ipak postoje neke stvari koje bi vam oni hteli reći, ali ne znaju kako.

Donosimo vam nekoliko saveta koji bi valjalo imati na umu sledeći put kada se "pohvatate" sa dragim.

Nesigurnost mora nestati

Malo je stvari neprivlačnijih od žene koja je nesigurna u sebe – bez obzira radi li se u krevetu ili izvan njega. Ako volite svoje telo i znate kako ste lepe, bez obzira na širinu bokova, veličinu zadnjice ili manjak grudiju, seks će biti bolji s vašim pozitivnim stavom. Svaki put kada vodite ljubav, setite se kako ste privlačne – na kraju krajeva, ne bi bile u ovoj situaciji da neko misli suprotno.

Malo tiše

Nezavisno od toga šta ste gledali u porno filmovima, glasno stenjanje, deranje, cviljenje i dahtanje nije san svakog muškarca. Sada je vreme kada bi muškarci trebali priznati naglas ono što žene govore decenijama: švedski akcioni filmovi ne dočaravaju stvarne žene, nego služe eskapističkoj maštariji. Ona nema preterane veze sa vama, stoga se prestanite "bojati" ovakvih filmova – nisu vam konkurencija.

Većini je ovakvo "glasanje" previše i ponekad može čak delovati kao distrakcija. Ako želite udovoljiti svom partneru, postoje drugačiji načini!

Komunikacija

Stereotip je reći kako su žene dobre u komuniciranju, a muškarci ne znaju ništa reći i samo ćute. Kada je u pitanju seks i što vam se sviđa, žene su te koje odjednom postanu tihe i boje se išta reći.

Budite svesni da vaš partner neće nekim čudom i novopronađenom sposobnošću telepatije razumeti šta vam se sviđa u krevetu, jer se preferencije razlikuju od osobe do osobe. Osigurajte puno užitka i podelite svoje želje sa njim. Sam razgovor o seksu može delovati uzbuđujuće, a ako ga pohvalite za neki potez kojim se iskazao, vaš će partner biti široke ruke.

Multitaskingu nije mesto u krevetu

"Sexy time" je vreme koje pripada samo vama i vašem muškarcu: posvetite se njemu i sebi. Na kraju krajeva, vama se ne bi svidelo da ga uhvatite kako između poljubaca proverava rezultat utakmice na TV-u!

Ako imate televizor u spavaćoj sobi – krajnje je vreme da ga izbacite, a ako se mazite u dnevnom boravku, isključite ton i ne obraćajte pažnju na program. Ipak je zanimljiviji onaj uživo!

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter