Izvor:
05.03.2019 u 08:39
0

NEMOJTE SE PLAŠITI: Evo kako da prebrodite strah od ljubavi! (FOTO)

Kada se osvrnete za godinom iza sebe i sumirate sve utiske, šta je to što je ostavilo najveći utisak na vas? Prema sprovođenju naše ankete rezultati ukazuju na to da je ljubav u centru pažnje većine.

Jedna od najlepših stvari u životu jeste ljubav, jer bi trebalo da je ona ta koja najviše utiče na naše raspoloženje tokom celog dana. Na naš pogled, osmeh, radost. Svako od nas pored sebe želi da ima svoj oslonac, mirnu luku, nekoga ko ga smiruje i čini ga boljim. Neko sa kim možete da budete baš onakvi kakvi jeste. I baš tu dolazi do problema.

Većina slobodnih devojaka rekla je da nije u vezi zato što se plaši ljubavi. Zašto je u današnje vreme sve veći broj osoba prestravljeno od ljubavi i iskazivanja emocija? Kako bismo razumeli šta je strah od ljubavi, najpre moramo da razumemo šta je ljubav.

Način na koji smo bili povređeni u prethodnim odnosima mnogo utiče na nas, priznali to, ili ne. Otkrijte kako je vaš strah nastao. Kada, zašto i zbog čega? Da li je to posle neprijatnog raskida? Previše ste se vezali, ili se vaš bivši partner previše vezao? Niste bili dovoljni jedan drugom?

Razlozi zbog čega vi ne prihatate ljubav od strane druge osobe mogu biti brojni. Jedan od njih jeste razočarenje koje vučete iz prethodne veze, nemogućnost da budete iskreni prema drugima, pa možda čak i sebičnost, koja nam ne dozvoljava da napustimo svoj stil života, tj. slobode koju osećamo kada smo same.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter