Izvor:
06.03.2019 u 10:42
0

ZRELA ŽENA ZNA ŠTA ŽELI: 3 kvaliteta koje muškarac njenih snova mora da ima!

Kao devojčice, “gubile smo glavu” za zgodnim momcima, za kojima se okretala svaka druga, međutim, tokom sazrevanja, shvatile smo da pored sebe želimo muškarca, koji ima neke sasvim druge kvalitete, koji ga gine onim pravim za nas.

Zrela žena, koja zna šta hoće od života, pored sebe želi partnera, koji će joj biti ravnopravan i sa kojim će ruku pod ruku moći da grabi prema svojim ciljevima. One od svojih partnera očekuju sledeće kvalitete:

1. Odvažnost i smelost

Ona pored sebe želi muškarca, koji će se boriti za sebe, a i za nju. Onog, kome neće morati da objašnjava koji je sledeći korak ili ispravan postupak, zrelog a odvažnog, koji će se izboriti za svoje mesto pod suncem. Uz to, na njega uvek može da se osloni i da bude sigurna da će joj on rešiti sve probleme.

2. Spreman je da voli

One uz sebe žele muškarca koji ume da pokaže svoja osećanja. Poklanjaće joj potrebnu pažnju i pružiće joj podršku i utočište, a to je sve što joj treba.

3. Iskren je

Muškarac koji je spreman na otvoren i iskren razgovor, neće bežati od problema, postupno će rešavati svaki sukob i ukazivaće vam na svaku poteškoću, a to je upravo ono što zrela i odgovorna žena želi.

Uz ovakvog partnera ona neće imati razloga da bude nesigurna u svoju budućnost i donosiće velike odluke bez straha, jer zna da će uvek imati na koga da se osloni!

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter