Izvor:
06.03.2019 u 19:27
0

VODITE LJUBAV UJUTRO: Evo i ZAŠTO!

Ako ste mislili da stvari koje su dobre za vaše zdravlje znače odricanje od onoga što volite i u čemu uživate, evo jedne vesti koja će vas obradovati. Naime, najnovije istraživanje jednog fakulteta u Belfastu je pokazalo da jutarnji seks ima pozitivan uticaj na vaše zdravlje.

Jutarnja ’akcija’ bar tri puta nedeljno smanjuje šanse za infarkt ili šlog, poboljšava krvotok, smanjuje visok krvni pritisak i jača imunitet. Jutarnji seks takođe pomaže pri ublažavanju simptoma artritisa i migrene.

Obzirom da se na ovaj način gubi 300 kalorija za sat vremena, smanjuje se i rizik od razvijanja dijabetesa. Pripadnice lepšeg pola obradovaće vest da jutarnji seks usporava nakupljanje masti i smanjuje opadanje kose.

Ako se dva puta nedeljno ujutru upustite u seks sa partnerom odnosno partnerkom, pojačava se IgA, antitelo koji omogućava zaštitu od mikroba koji se gomilaju u telesnim tečnostima.

Ipak, naučnici su upozorili da upražnjavanje seksa više od tri puta nedeljno može imati negativne posledice na vaš imuni sistem, smanjujući njegovu otpornost.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter