Izvor:
07.03.2019 u 19:57
0

SEKSI TAJNE USPEŠNIH PAROVA: Muškarci otkrivaju ŠTA žele u seksu, a boje se da vam kažu!

Saznajte finese šta to muškarci žele a neće da vam kažu o seksu. Kvalitetan razgovor posle vođenja ljubavi.

Rašireno je verovanje da se muškarcima ne da maziti nakon seksa i da posle njega žele samo popušiti cigaretu i posle toga spavati. Istina je zapravo suprotna.

Oni ne samo da se žele maziti, nego uz to žele i kvalitetan razgovor. To može biti razgovor o ljubavnim temama, ali i o bilo kojoj drugoj temi. Ako mu želite reći da vam je lepo sa njim, razgovor nakon vođenja ljubavi je pravi trenutak za to.

Seks ranom zorom

Budući da ujutro najčešće vlada užurbanost, jutarnji seks uglavnom je neostvarena želja većine muškaraca. Opšte je poznato da muškarci odmah ujutro imaju erekciju i bili bi najsrećniji kad im partnerka odlučila ulepšati jutro. Probajte se probuditi malo ranije i započnite dan uživanjem, na obostrano zadovoljstvo.

Igračke za seks

Kako se možemo takčmičiti sa 30 centimetara dugim spravama koje se rotiraju? Zadnji put kada sam bacio pogled moj penis se nije vrteo u krug.

Muškarci žele da pričaju o seksu u ranoj fazi veze, ali ne znaju kako

Kad bi već na drugom sastanku postavljao pitanja o tome šta vas uzbuđuje i kakav seks volite, verovatno biste bili šokirani i pobegli glavom bez obzira. To im je važno i žele o tome da pričaju, ali se boje da će žene misliti da je to jezivo.

Preuranjena ejakulacija

Draga, kunem se da mi se ovo nikada nije dogodilo! – Događa se stalno.

Iskrenost

Žene obično odbijaju partnerima reći kad imaju menstruaciju i imaju li neku polnu bolest. To su ozbiljne stvari koje zahtevaju potpunu iskrenost. Pre nego što se upustite u seksualne odnose, morate biti iskrene i reći imate li kakvu polnu bolest ili su vam oni dani u mesecu. Ne morate se kresnuti baš taj dan. Možete to odložiti i za neko drugo vreme. Istraživanja su pokazala da mnoge žene lažu o ovoj tematici, a muškarci smatraju da imaju pravo znati takve stvari.

Kada žene ne gutaju

Ne postoji ništa manje seksi od usiljenog osmeha i pljuvanja kraj kreveta nakon kog sledi temeljno ispiranje usta.

Boje se da ste zainteresovane samo za jednu stvar

Žene brinu da je to seks. Muškarci brinu da je to novac. Noćna mora im je da će se pretvoriti u hodajući novčanik.

Činjenica da seks ne izgleda kao u pornićima

Vođenje ljubavi je divno. Ali 80 odsto vremena muškarac sanja o tome da njegova spavaća soba postane set filma za odrasle.

Spontanost

Muškarce veoma uzbuđuju žene koje su spremne na spontani seks. To su one situacije kada vas ponese trenutak, a vi mu se prepustite bez prethodnih priprema poput brzinskog tuširanja, depiliranja, šminkanja i sličnog. Pa što ako u tom momentu niste potpuno sređene?! Njih spontanost zaista uzbuđuje.

Kada žena ne ispušta nikakve zvukove

Muškarac treba ohrabrenje, baš kao kada neko navija za vas na utakmici. Zato nam dajte uzdah kako bismo znali da sve radimo kako treba.

Prilično im je teško jer uvek moraju biti inicijatori

Ponašaju se kao da im je svejedno, ali to je zato što nemaju izbora. Oduvek su morali da budu spremni na 'lov', preuzimanje inicijative i rizik od odbijanja.

Kada ispušta previše zvukova

Postoje uzdasi zadovoljstva, a postoji i zavijanje koje nalikuje povređenom jelenu u šumi. Nemojte biti ta osoba.

Igranje

Nemojte biti previše ozbiljne, pogotovo ne u seksu. Muškarci vole biti zaigrani u krevetu. To očekuju i od svoje partnerke. Dakle, kad vam idući put predloži da vi budete doktorka, a on pacijent, nemojte ga odmah odbiti i govoriti mu da je jedan običan perverznjak. Pokušajte se uživeti u ulogu, možda vas iznenadi koliko ćete i same uživati u tome.

Kada nam kažu da veličina nije važna

Naravno da je veličina važna, možda ne za seks, ali imati veliki penis pomaže muškarcu da se oseća deset puta muževnije.

Masaža

Ne ona tajlandska erotska masaža, na koju ste sigurno prvo pomislili. Misli se na masažu vrata, leđa i ramena, kada vaš partner dođe umoran kući sa posla. Počastite ga masažom pre spavanja. To može biti vrlo zavodljiva predigra i sjajna uvertira za nastavak večeri.

Znojenje

Kažu da je seks najbolji oblik vežbe, ali za vežbanje postoje teretane. Muškarac nema vremena za znojenje u krevetu. Niko ne želi da se kapi znoja sliju u oči ili usta njihove žene.

Smisao za humor

Napetost u seksualnom odnosu nije retka pojava, posebno ako želite da sve bude savršeno u vašoj vezi. Pravi lek za razbijanje napetosti je humor. Žene koje se znaju šaliti uvek su privlačnije od onih namrgođenih. Možete se nasmejati i na račun vlastite zbunjenosti. Uostalom, naučno je dokazano da smeh poboljšava seks.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter