Izvor:
08.03.2019 u 10:00
0

PARTNER VAS NIKAD NEĆE PREVAVITI AKO URADITE OVO: 5 saveta koji će vam garantovati vernost!

Svi žele da budu srećni u vezi ili braku, a veliku ulog u tome zapravo igra vernost. Brojni psiholozi i bračni savetnici pozabavili su se ovom temom, pa istakli osnovne potrebe dvoje ljudi koji su u ljubavi, kako im neverstvo nikad ne bi stalo na put. Oni koji su ih poslušali kažu da je mogućnost prevare vremenom bila sve manja, dok na kraju nije i nestala.

1. Njoj je potrebna nežnost, a njemu intimnost

Nežnost nije samo privrženost, ljubav… Ovako nešto možete pokazati na više načina! Ljuljenje, grljenje, pozivanje, ma svi nežni gestovi dolaze u obzir, samo da se ona oseća zaštićeno i voljeno. Sa ovime, muška potreba za češćim intimnim odnosima usko je povezana. Na ovaj način, vaš partner oseća isto što i vi kada vas on ljubi, planirano ili ne. Mnogi smatraju da na taj način neće ni sanjati o intimi sa drugim ženama.

2. Njoj je potrebno da razgovara, a njemu da ima prijatelja za hobije i zabavu

Žene vole da razgovaraju i vole kada ih partner sluša. Kako bi bila zadovoljna, kažu da je ženi potrebno oko 15 sati konkretne pažnje muškarca nedeljno. To je malo više od dva sata dnevno. Sa druge strane, za muškarce je veoma važno da im žene budu dobro društvo. Prema psiholozima, opuštanje sa ženom je druga najvažnija stvar za muškarca.

3. Njoj je potrebna iskrenost, a njemu da ima atraktivnu ženu

Ženino poverenje je zasnovano na iskrenosti partnera. Zbog toga, kako ne bi izgubio njeno poverenje, muškarac mora biti iskren i sa najmanjim detaljima. A muškarci, pak, najiskrenije rečeno – ne mogu ceniti ženu samo zbog njene inteligencije. Potrebno je da one budu i fizički atraktivne.

4. Njoj je potrebno da ima dovoljno novca, a njemu da ima udoban dom

Možda se čini da je novca uvek malo, ali za osećaj osnovne sigurnosti, priznaćete, nije baš tako. Muškarcima je, sa druge strane, tako važno da imaju mirno i čisto mesto za odmor. O takvom prostoru umeju da maštaju danima, a parnerka im ga može urediti za tren, ukoliko ga dobro poznaje.

5. Njoj je potrebno da ima muža koji je dobar otac, a njemu je potrebno divljenje

Ženama je veoma važno da oni budu dobri uzori svojim sinovima, kao i primer savršenog muškarca svojim ćerkama. Muškarci moraju učestvovati u razvoju i obrazovanju svoje dece, a ukoliko se desi suprotno – čar nestaje. Njima je, isto tako, važan osećaj ponosa te da znaju da im se njihove žene dive na raznim dostignućima. To ih inspiriše da nastave sa uspesima, ma kakvi oni bili, jer to njihove dame pre svega čini srećnim.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter