Izvor:
25.09.2016 u 23:05
0

ŽELITE SEKS ZA PAMĆENJE? Evo nekoliko SAVETA za BOLJI ORGAZAM!

Seksualna rutina nešto je što i te kako može da naškodi jednoj vezi, a znamo i da nakon duge veze obično i dođe do toga, ali ako poslušamo par saveta naših baka, vrlo lako možemo to izbeći jer su ove jednostavne promene svima dobrodošle.

Možda će vam ove stvari zvučati čudno, ali nauka tvrdi da i te kako pale. A evo i koje su.

Pijte više vode

Kaže se da dnevno treba popiti 8 čaša vode. Zašto? Dehidracija utiče i na vaš seksualni nagon, kao što i uzrokuje suvoću.

Nosite čarape

Znamo koliko čudno zvuči, ali prema jednom istraživanju, topla stopala umiruju područje mozga kod pripadnica lepšeg pola, koje je odgovorno za anksioznost i strah. A sa opuštenijom i mirnijom glavom, lakše je postići orgazam.

Jastuk za vrat

Ne treba čekati sledeće putovanje, da biste ga iskoristili. Promenite mu namenu te ga iskoristite kao seksualni jastuk. Bićete prijatno iznenađeni koliko je lakše i prijatnije napraviti određene poze, a i osećaji će biti svakako intenzivniji.

Izvor: index.hr
Foto: YouTube Printscreen/Hot Indian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter