Izvor:
10.03.2019 u 20:30
0

IZBACITE PRELJUBNIKA IZ KREVETA: Obratite pažnju na OVO i saznajte da li vas vara!

Reči nisu jedini način na koji možete dokazati prevaru.

Ipak, ne govorimo o fotografijama ili nečem sličnom. Naime, jedno američko istraživanje otkrilo je da glasnoća stenjanja tokom seksa može otkriti da li vas partner vara ili ne.

Studija je sprovedena na hiljadu žena i muškaraca, a oko 60 posto žena i 70 muškaraca priznalo je da su bili glasniji kada su bili s ljubavnicima nego s partnerima. Istakli su da su zbog osećaja griže savesti bili tiši nego inače kada bi vodili ljubav sa svojim partnerima.

Takođe, skoro 90 posto žena izjavilo je da su glasnije od svojih partnera u svakom slučaju.

Inače, glasnoća stenjanja tokom seksa može uticati na nivo zadovoljstva i kvalitet seksualnog odnosa, a dokazano je i da glasno stenjanje podstiče vatrenije i strastvenije vođenje ljubavi.

Espreso
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter