MUŠKARCI, EVO REŠENJA: Uradite ovo ukoliko je ona seksualno iskusnija od vas!

 

Ona je seksualno iskusnija od vas? Ovi saveti će vam dobro doći.

Danas više nije neuobičajeno da se muškarac nađe u vezi sa ženom čiji je seksualni život bogatiji nego njegov, međutim nemali broj takvih momaka i dalje teško podnosi tu činjenicu pa im samopouzdanje padne na nulu.

Ukoliko vam je zbog gore pomenutog ili nekog drugog nevažnog razloga seksualno samopouzdanje na niskom nivou, pogledajte ovih par saveta, možda vam budu od pomoći.

Usavršite neku od tehnika i zadivite je

Ako mislite da je seks nešto poput kartaške igre, onda vam je jasno koliko je važno imati adut. U spavaćoj sobi, bez obzira koliko se nesigurno osećali, ako imate usavršenu makar jednu od mnogih tehnika - imate pobednički potez. Čak i to ostavlja utisak da ste veštiji nego što jeste. To može biti senzualna masaža, način na koji se ljubite, oralni seks.

Izgledajte dobro, osećajte se dobro

Lična nega je ogroman bonus. Budite u formi, vežbajte, vozite bicikl... Izgledaćete bolje, a i osećaćete se bolje. Važna je i lična higijena, ako ne i NAJVAŽNIJA. Znate već šta treba i toga se držite. Nemojte se zapustiti. Održavajte frizuru - gore i dole. I pazite da mirišete prijatno.

 

 

Dodirujte je sa osećajem, ne mrcvarite

Ako ste nesigurni i plašljivi prilikom fizičkog kontakta, odmah joj dajete signal da zapravo niste sigurni u to što radite. Žena voli kad muškarac preuzme kontrolu u krevetu, čak i ako ona voli da bude dominantna. Žena voli kad je muškarac rukama dira po celom telu, to je pokazatelj da je se ne može zasititi. Preuzmite inicijativu i ostavite utisak da znate šta radite.

Budite spremni za njene instrukcije

Kad žena nema problema sa seksualnim samopouzdanjem, ona zna šta želi i voli. Može vas bez problema odvesti u pravom smeru. Ne ignorišite njene pokušaje i nemojte to shvatiti kao kritiku.

 

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Glamur
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live