Izvor:
27.09.2016 u 03:19
0

POTRESNA ISPOVEST BEOGRADSKE PROSTITUTKE: Radim za sobu, hranu i cigarete, a sanjam o domu, deci i porodici

Brineta sa krupnim tamnim očima, stara dvadesetak godina stoji u beogradskom naselju Medaković dva sata nakon ponoći. Došla je da proda svoje zgodno telo makar za dve hiljade dinara. Već je kraj meseca, gazda stana traži kiriju, a ona nema ni polovinu novca.

Bez problema je pristala da da izjavu. Naravno, pod uslovom da se ne slika, niti da joj se objavi ime kako roditelje ne bi ponizila. Kaže, ono što im je uradila dovoljno im je za ceo život.

Pristajem da govorim o svom sadašnjem životu prostitutke samo da devojkama dam do znanja da nikome ne veruju slepo. Nekoliko dana pred svoje punoletstvo došla sam u Beograd kako bih kupila haljinu za slavlje koje su mi roditelji spremali. Od njih sam dobijala sve što sam želela. Moje je bilo samo da učim. Posle srednje škole govorili su mi da ću moći da studiram u Beogradu i da će prodati sve što imaju da završim fakultet. Dok sam sedela u kafiću, prišao mi je pravi beogradski šmeker, stariji od mene nekoliko godina. Zaljubila sam se na prvu loptu, jer je bio divan. Razmenili smo brojeve telefona, a ja sam se vratila u selo. Već sledećeg dana po dogovoru sa njim došla sam u Beograd da se vidimo. Za manje od mesec dana pobegla sam od kuće kako bih se udala za njega, ostavila sam i majku i oca i sve moje stvari. Život je bio kod mojih roditelja, a nakon toga – pakao. Dotakla sam dno – počinje svoju ispovest beogradska prostitutka.

Kako sama kaže, jednog dana momak joj je predložio da uveče dođu njegovi drugovi. Nije imala razlog da se buni jer je bio divan prema njoj. Kada ju je pijan pozvao u sobu i tražio od nje da se skine, shvatila je šta je čeka. Iživljao se nad njom, ali i njegovih nekoliko drugova.

Dao mi je nešto da popijem tako da se i ne sećam šta mi je ko od njih radio. Sledećeg dana mi je saopštio da više ne mogu da živim kod njega, a da ništa ne radim. Kako sam lepa, najbolje bi bilo da prodam to što imam. Nisam imala gde, majka i otac su me se odrekli. Niko nije znao ni da li sam živa ili mrtva. Počela sam karijeru prostitutke. On je birao mušterije i od njih uzimao novac. Bila sam zatvorena u stanu. Davao mi je da jedem, i to je sve. On je bio taj koji je određivao koliko ću muškaraca imati na dan. Dobijala sam batine svaki put kada bih mu se usporotivila. Nisam komunicirala ni sa kim. Posle nekoliko meseci navikla sam se na svoj posao. On mi nije davao novac, ali sam od mušterija saznala koliko zarađujem. I nije bilo malo, mesečno i do hiljadu evra – priča ova mlada devojka.

Sa mušterijama je sve probala.

Dok me je dečko podvodio, mušterijama je davao da mi rade sve što su želeli. Debelo je naplaćivao svaku njihovu želju, da me vezuju za krevet kako bi se osećali dominantno, da im govorim reči koje ih uzbuđuju, da ih bičujem i udaram.

Znala je da je jedini način da spase svoj život tako što će pobeći, što je i uradila. Odmah je otišla kod svojih roditelja, ali tu je naišla na zatvorena vrata. Porodica je se odrekla.

Nisam imala gde. Vratila sam se na ulici i evo me tu već dve godine. Radim za sobu, hranu i cigarete. Sanjam o domu, deci i porodici. Po svemu sudeći, zasad je to samo san – završava priču, i dodaje kako je izdvojila sat vremena za intervju, a za to vreme mogla je zaraditi bar hiljadu dinara.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter