Izvor:
18.03.2019 u 23:38
0

TRI OSOBINE KOJIMA ĆETE OTERATI SVAKOG MUŠKARCA: Žene, ovde pravite greške!

Žene često nabrajaju mnoge osobine koje im smetaju kod muškaraca.

Ipak, nisu jedine kojima neke stvari izuzetno smetaju. Jedno američko istraživanje sprovedeno na grupi muškaraca u dobi od 25 do 45 godina dokazalo je da sledeće tri osobine muškarci preziru kod žena.

Nepristojnost

Baš kao što ni vi ne volite da vidite muškarca koji se odnosi s nepoštovanjem prema bilo kome, tako i muškarci ne podnose žene koje su nepristojne i otresite prema, na primer, konobaru ili prodavačici. Osnove lepog ponašanja ključne su za ostavljanje dobrog utiska, a zaista ih nije teško pokazati.

Materijalizam

Lagali bismo kad bismo rekli da novac ne igra važnu ulogu u svačijem životu. Ipak, otvoreno pokazivanje da vam je novac na prvom mestu i da očekujete skupocene poklone na redovnoj bazi neće se svideti nikome ko traži partnera na duge staze.

Tračarenje

Njega zanimaju pojedinosti o vašem životu, a ne životu nekih ljudi koje nije ni upoznao. Iako vi mislite da je njemu sigurno u redu što se nakon posla ili kafe poželite da popričate s njim, negativne reči usmerene prema drugima znak su manjka samopouzdanja koji nije privlačan ni jednom muškarcu.

Espreso
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter