Izvor:
23.03.2019 u 08:27
0

NAJEKSPLOZIVNIJA POZA U S*K*U: Čuveni „slon“ će vas dovesti do čiste ekstaze!

Eksperimentisanje u krevetu je najbolji način da razbijete rutinu u koju ste upali sa partnerom… Nove poze i blagi fetiši začiniće vaše ljubavne igrarije i pružiće vam priliku da doživite eksplozivan orgazam, ali i spoznate svoje erogene zone.

Jedna od najpopularnijih poza za "razbijanje" monotonije u seksu jeste poza "slon" ili "brod" – nije isuviše perverzna i zahtevna, ne zahteva akrobatske veštine, a daje vam šansu da se odlično zabavite i doživite neke nove osećaje u krevetu.

Kako zapravo funkcioniše? Žena treba da leži na leđima, i to je njen glavni posao! Dakle, uživanje je zagrantovano. Muškarac ima nešto više "muke", ali isplatiće mu se.

Partner treba da legne tako da njegov stomak bude na leđima žene, a zatim treba da podigne torzo prema gore. U tom položaju može da dođe do duboke penetracije.

Takođe, poza "slon", koju zovu i "brod", idelana je za ciljanje čuvene G tačke, a zna se šta to za svaku ženu znači – čista ekstaza! Ako žena ipak želi da bude malo aktivnija, dovoljno je da mrda guzom i kukovima. Vredi isprobati, zar ne?

Izvor: Blic Žena
Foto: Instagram/
sexpositions_club

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter