Izvor:
07.04.2019 u 11:38
0

NIJE VAM DO S*K*A: Ova hrana će maksimalno razbuditi vas libido!

Svakome se desi ponekad da mu nije do akcije u krevetu, ali ako se to stanje produži, postoje namirnice koje će ponovo rasplamsati ugaslu strast

Seksualna privlačnost se može pojačati afrodizijacima iz hrane, pročitajte koje namirnice mogu najuspešnije da naglase želju, pre svega tako što poboljšavaju cirkulaciju, umanjuju stres i oslobađaju hormon sreće

Između dvoje ljudi seksualna privlačnost ili postoji ili ne, ali, ukoliko je ima, možemo je pojačati afrodizijacima, i to onima iz hrane.

Na prvom mestu je đumbir, koji poboljšava cirkulaciju i funcionisanje krvotoka, pa samim tim pojačava i seksualnu želju, kao i crna čokolada, koja uz to umanjuje stres i oslobađa hormon sreće.

Svež krastavac poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost polnih organa, pa samim tim jača i libido. Špargle su bogate vitaminom E, koji naglašava seksualnu želju, kao i avokado.

Još malo pa će na trpeze doći i lubenica, čiji se nivo afrodizijaka poredi sa onim iz "vijagre", a sve zbog toga što povoljno utiče na opuštanje krvnih sudova.

Izvor: Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter