Izvor:
08.04.2019 u 09:02
0

NAUKA DOKAZALA! OVA GRUPA MUŠKARACA MAMI NA SE*S: Muškarci koji učestvuju u kućnim obavezama su privlačniji ženama!

Ako ne znate kako pozvati partnera u krevet, pronađite ‘znak’ za to. To može biti upaljena mirisna sveća, pesma ili pogled koji ćete uputiti kad budete spremni, savetuje autor romana "Konačan vodič do nenormalno- dobrog seksa"

Iako se smatra da se žene često opravdavaju s "Ne sad, boli me glava", to ne znači da su manje zainteresovane za seks od muškaraca, kaže dr. Less Parrott, autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex”.

– Ne možete očekivati da se vaša seksualna želja uvek podudara s njenom. I obrnuto. Nizak libido može poremetiti najbolji odnos ili ugroziti brak, stoga ne dopustite da se to dogodi – kaže autor i navodi nekoliko saveta uz koje ćete "uskladiti toplomere".

– Razgovor o seksualnim željama sigurno će doprineti usklađivanju libida. Kada osetite da je pravo vreme, pitajte je kad želi voditi ljubav. Ključ je u tome da trebate što više znati o njenim seksualnim željama. A ako primetite da se nešto događa, ne potiskujte probleme – ističe.

Neke žene su sramežljive i ne znaju kako pozvati partnera na seks. Kako biste izbegli takve situacije, dogovorite vaš tajni ‘znak za seks’.

– To može biti upaljena mirisna sveća, pesma ili pogled koji ćete uputiti kad budete spremni – savetuje.

Dotaknite njene osećaje pre tela, kako biste je zaveli i "odveli u krevet" kada vi to želite.

– Ugađanjem ili tepanjem ćete pojačati njenu požudu. Ne morate biti pesnik, ali jednostavne rečenice poput "Puno mi značiš", "Ti si najbolji deo mog dana" će probuditi uspavane strasti – ističe Parrott i podseća na rezultate istraživanja koje je pokazalo da se muškarci koji učestvuju u kućnim obavezama, češće imaju seks.

– Ne samo da su seksualno osetljivije na njih, nego su im i fizički privlačniji takvi muškarci – zaključuje autor.

Izvor: 24sata
Foto: Twitter/printscreen/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter