Izvor:
15.04.2019 u 17:24
0

OVE REČENICE ĆE PROBUDITI STRASTI: Doživite vrhunac u seksualnom životu!

Da li ih često čujete od svog partnera?

Ko ne voli komplimente? Prema istraživanju objavljenom u Journal of Sex and Marital Therapy, postoji određeni komplimenti koji će znatno poboljšati seksualni život.

Reč je o pozitivnim opaskama vezanim za izgled. I žene koje su već zadovoljne izgledom svog tela, priznale su da im se seksualni život prilično poboljšao kad im je partner davao komplimente u vezi sa izgledom.

Naučnici kažu da pozitivno mišljenje o telu i poštovanje partnera igra veliku ulogu u vezi i seksualnom životu. To znači sledeće: što se više žena oseća cenjenijom u svom telu, toliko je samouverenija i srećnija.

Kod seksa je prvenstveno reč o međusobnom poverenju, a kad žena primeti da je privlačna partneru, onda raste i seksualna požuda, tvrde stručnjaci.

Međutim, kompliment treba biti iskren, jer tek tada može potpuno delovati.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter