STRUČNJACI ODGOVORAJU: Kada treba dati šansu staroj ljubavi?

 

Iako smo zagovornici stava, da istu knjigu ne treba čitati dva puta, ako kraj znamo unapred i nije nam se svideo, ponekad jednostavno treba dati drugu šansu osobi koju volite. Naravno, ako vas je voljena osoba izneverila, razočarala i povredila, odluku o pomirenju donosite isključivo vi.

Pa ipak, postoje situacije u kojima je pomirenje sa bivšim opravdano.

On vam je uvek na pameti

Iako je vašoj vezi došao kraj, vi i dalje mislite o njemu u svim važnim trenucima i želeli bi da sa njim podelite sve lepe i važne uspomene. To je jasan znak da uprkos svemu, ljubav nije iščezla i da biste možda mogli da pokušate iznova da izgradite odnos.

Tražite ga u drugim muškarcima

Ako je on ideal, prema kome merite sve druge muškarce, vreme je da razmislite o tome da ponovo budete sa njim, umesto da gubite vreme tražeći ga u svakom momku koga upoznate.

Nedostaje vam

Osećate da vam njegovo prisustvo fali, dok obavljate svakodnevne obaveze po kući. Potrebno vam je da mu čujete glas ili podelite sa njim neko neobavezno razmišljanje. Ako je njegovo odsustvo u vašem životu izrazito osetno, znači da je on zaista bio vaša srodna duša.

Ukoliko mislite da možete da oprostite stvari, zbog kojih niste više zajedno, a želite da počnete ispočetka i ako ste oboje spremni da uložite trud, ne gubite ništa ako ponovo pokušate. Ponekad se ponos mora povući pred ljubavlju.

 

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje