Izvor:
15.04.2019 u 19:17
0

TREBA VAM MAJSTOR ZA POLJUPCE? Sa nekim od OVA tri znaka nećete pogrešiti!

Svako od nas ima poseban stil ljubljenja, u kome uživa. Neko voli suptilne kratke poljupce, dok neki uživaju u strastvenim, filmskim poljupcima. Pa ipak, pripadnici ova tri horoskopska znaka, pravi su majstori, kada je najintimniji i najemotivniji čin u pitanju.

Bik

Kako je reč o rođenim hedonistima, za njih je zasićenje svakog čula na prvom mestu, zajedno sa užitkom. U poljubac ulažu celog sebe, kako bi se prepustili uživanju, ali i kako bi partneru priuštili maksimalan užitak.

Lav

Kako im je stalo da u svemu budu broj 1. Lavovi će dati sve od sebe da svog partnera poljupcem, obore sa nogu. Njima nije bitno ni vreme ni mesto, već samo da uživaju u vašoj pažnji i romantičnim izlivima nežnosti.

Škorpija

Škorpije su najstrastveniji znak Zodijaka, što jasno možete pročitati iz njihovog poljupca. Svojim poljupcem, Škorpije demonstriraju svoje umeće zavođenja, i u njemu posebno uživaju!

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter