Izvor:
16.04.2019 u 08:45
0

BIČ I LISICE SU POŽELJNI: Koje žene Zodijaka vole grub se*s?!

Bilo da su u pitanju modrice kao dokaz ljubavi ili posedovanje lozinke kojom ćete zaustaviti partnera kad pretera, samo je jedno važno. Doživeti vrhunac. Za neke je možda očigledno, dok se drugi vešto kriju, ali otkrivamo vam kojih 6 pripadnika horoskopa će najpre posegnuti za bičevima i lisicama kada je seks u pitanju.

Ovan

Devojke rođene u ovom horoskopskom znaku uzbuđuje dinamičnost i takmičenje, kako van, tako i unutar kreveta. Kada im seks sa partnerom postane dosadnjikav, učiniće najčudnije stvari kako bi ga “začinile”. Za njih seks predstavlja idealan način za konektovanje sa suprotnim polom, a nikada im neće biti glupo da pričaju o skrivenim fantazijama i novim stvarima koje žele da isprobaju. Vole da su glavne, pa nikada neće prihvatiti ulogu potčinjenice. Ona je ta koja u krevetu ima zadnju reč.

Devica

Kako Device veći deo života provedu samostalno vodeći brigu o sebi, a ponekad i o drugima logično je da inicijativnu preuzimaju i kada je seks u pitanju. Iako je uglavnom za isprobavanje novih stvari, ne pokušavajte da ih izvedete bez njene prethodne potvrde. Baš kao i Ovan, Devica mrzi kada nije ta koja kontroliše situaciju. Uvek je, međutim, možete iznenaditi ljubavnim ugrizom, spankingom ili igračkama iz sex shopa, a kada zadobijete njeno poverenje, dopustiće vam sve.

Škorpija

Seks sa Škorpijom je kao hod po litici. Nikada ne znate šta da očekujete. Nekada će biti nežna i fina, a u sledećem trenutku nećete moći da je prepoznate. Za njih je strast dosta bitnija od ljubavi, pa zbog toga u seksu vidi priliku za doživljavanje zadovoljstva, a ne produbljivanje konekcije. Sa Škorpijama nikada ne pokušavajte nešto već viđeno ili obično. Ona vas nikada neće zavitlavati zbog želje da ispunite svoje fantazije, a to je najbolja stvar na svetu, slažete se?

Strelac

Kada to žele, pripadnice ovog znaka mogu biti vrlo oštre i “prljave” tokom seksa. Možda im se neće baš uvek sve dopasti, ali želeće da probaju sve, bar jednom. Uzbuđuje ih kada su u krevetu potpuno drugačije nego van njega, pa su igre uloga kao stvorene za njih. Radoznalost je njihova glavna karakteristika, pa i ako nikada nisu probale grub seks, sigurno im je to prioritet na listi želja. A da će im se dopasti već pri prvom vezivanju lisicama, u to smo sigurni.

Jarac

U šta god da se upuste, radiće to sa dozom ozbiljnosti, pa je razumljivo što ih igrice u krevetu koje zahtevaju grubost i te kako privlače. Možda ste smatrali da tako disciplinovana i povučena osoba ne može biti zainteresovana za eksperimentisanje u seksu, ali Jarčevi su puni iznenađenja. Kada dobiju predigru kakvu zaslužuju, doziranje grubosti dok se potpuno ne opuste je logičan potez ako želite da od njih izvučete maksimalni potencijal. Dirty talk je njihov favorit, ali sve dok imate insteresantne ideje na umu, slobodno ih podelite sa ovim znakom.

Vodolija

Vodolije vode bogat i vrlo grub seks. Od laganog spankinga mogu napraviti pravu BDSM žurku zato oprezno, ukoliko niste spremni na ovakvu igru. Seks je za njih sinonim za grubost, a ukoliko znate neku Vodoliju jasno vam je da se ta njihova ljubav ka bolu ne preispituje niti pokušava prekinuti. Kako smatraju da konekciju sa partnerom mogu postići i bez romantike, držaće se onoga što najviše vole.

Happytv.tv
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter