DOVEDITE SEKSUALNI ŽIVOT DO VRHUNCA: Dame, ovih 5 STVARI muškarci uvek primete tokom odnosa...!

Postoje stvari koje im jesu važne i koje mogu pomoći, a često se opteretimo sitnicama koje zapravo i nisu u fokusu muškarcima.

Verovali ili ne, njima je puno važnija hemija među vama, a ne neke stvari kojima se obično opterećujemo. 

- Inicijativa

Ako ćete mu prepustiti da sve sam radi i čekati šta će se sledeće dogoditi, misliće da niste zainteresovane. Dakle, pokažite malo uzbuđenja! Preuzmite u nekom trenutku malo inicijative. Okrenite ga, popnite se na njega… Neka mu ti trenuci budu nezaboravni. 

- Način na koji se kreće telo

Ako ste drvene, ohladiće se. Nadamo se da imate dovoljno samopouzdanja – stoga se pokrenite u krevetu jer to muškarce uzbuđuje. Pritisnite svoja prsa o njegova, obgrlite ga nogama, dirajte ga, migoljite se... Što se više pomerate, oboje ćete se više uzbuditi.

- Vaše oči

Gledate li ga u oči ili vaša gola tela? Obe opcije su dobre. Muškarci baš i ne vole da zurite u njihov "alat" ili ako stalno gledate samo u svoje telo ili gledate u plafon. Dajte mu do znanja da vam je drago da ste sada zajedno...

- Vaš dah

Nije reč o lošem zadahu, već u tome kako "zvuči". Da li je teži nego inače, da li vam je glas dublji? Ne morate stenjati mnogo ili biti zadihani kao da ste trčali maraton. Ipak, šapnite mu nešto u uho, da zna da jedva čekate ono što će se dogoditi. Njegovo uzbuđenje hrani se vašim, pa nemojte da se bojite da ga pokažete.

- Donje rublje

Nema veze ako ste u belom, pamučnom rublju, on ionako jedva čeka da ga skine sa vas, ali činjenica da zna da ste se pripremale za intimni susret otkriva da ste mislile o seksualnom odnosu sa njim, a to će ga jako uzbuditi.

 

Izvor: Glossy
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije reality