Izvor:
27.04.2019 u 15:33
0

KONAČNO DOKAZANO: Evo zašto svi više biraju ljubavnu vezu umesto avanture! (FOTO)

Svi se s vremena na vreme, sa osmehom prisetimo neobaveznih flertova i uzbudljivih ljubavnih avantura, međutim, sve veći procenat ljudi, radije će odabrati sigurnu i dugu vezu, nego uzbudljivu, ali kratkotrajnu avanturu.

Čini se da su ljudi konačno počeli da se fokusiraju na duboke emocije, a upravo to je i razlog za ovu vrstu izbora. Emocije koje proživljavate u vezi sa svojim partnerom, pružaju vam niz intenzivnih osećanja i iskustava.

Učite da prihvatite sebe, ali i partnera

Kada se dobro upoznate, više nema potrebe za oprezom i pritvornim ponašanjem, oboje ste upravo ono što jeste i učite da se međusobno prihvatate i uživate jedno u drugome.

Stvarate zajedničke uspomene

Iako su letnji flertovi i avanturice, posebna vrsta uspomena, najlepše uspomene koje imamo, stvorili smo upravo sa voljenom osobom. Iskustva kroz koja, tokom veze, zajedno prolazite, oblikuju vas kao osobe, što će vas pratiti tokom celog života.

Volite se

Zaljubljenost je zaista intenzivno osećanje, ali kada ga ljubav zameni, tek onda shvatate pravu vrednost vašeg odnosa sa partnerom i ne biste vašu ljubav zamenili ni za najuzbudljiviju avanturu.

Pružate jedno drugom podršku

Zajedničkim snagama možete postići apsolutno sve, jer je jedno uvek tu da podrži ono drugo, tokom teških trenutaka i da ga motiviše da zajedničkim snagama krenete napred!

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter