Izvor:
06.05.2019 u 07:57
0

OVO ĆE VAM SIGURNO POMOĆI DA UHVATITE PRELJUBNIKA: Ova tri znaka su dokaz da vas muskarac vara! (FOTO)

Privatna istražiteljka iz Australije Hani Poter podelila je svoje iskustvo u “hvatanju” preljubnika.

Ona kaže kako se nikad ne nabacuje muškarcima da bi ih uhvatila u preljubi već testira hoće se oni nabacivati njoj. Rekla je kako u većini slučajeva postoji opravdan razlog zbog kojeg njeni klijenti sumnjaju u vernost partnera, ali bilo je slučajeva i sa srećnim završetkom.

– Neki muškarci odmah spomenu u razgovoru kako imaju ženu i decu i vidim da to nikad ne bi prokockali. Za mene nema boljeg osećaja nego kad se javim klijentu i javim da nema oko čega da brine.

Poterova je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje bi trebalo da pripazite ako imate sumnje u vernost partnera.

Mobilni

Hani kaže da je mobilni prva stvar na koju morate da obratite pažnju, a zavisno od toga na koji ga način vaš muškarac koristi može otkriti da li nešto mulja.

– Velike su šanse da vas partner vara ako krije telefon od vas, pazi da ne vidite šta je na njemu i redovno briše sadržaj.

Laganje o tome gde je bio

Ako uhvatite partnera u laži oko toga gde je bio ili gde ide često, reč je o sastancima s ljubavnicom.

Osećaj

Intuicija je moćna stvar. Ako imate osećaj da nešto nije u redu, svakako bi trebalo da porazgovarate sa svojim partnerom. Ako on odjednom provode više vremena na poslu i to vas zabrinjava, svakako bi trebalo da podelite brige sa svojom jačom polovinom.

Izvor: nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter