Izvor:
07.05.2019 u 18:46
0

DOŽIVITE MALI LJUBAVNI EKSPERIMENT: Evo šta bi trebalo da znate, kada prvi put putujete kao par!

Mnogima je vreme praznika povod za putovanje, kako bi Novu godinu proveli kao turisti i upoznali neko drugo, zanimljivo mesto i kulturu. Možda je ovo vaše prvo praznično putovanje, sa svojim emotivnim partnerom.

Zaista, mnogi parovi prvi put u svojoj vezi otputuju zajedno, baš za praznike, što, moramo priznati. predstavlja povod za euforiju, radost i nestrpljenje. Međutim, postoji par stvari, koje bi trebalo da znate, kada putujete kao par, kako biste uživali u svojoj prvoj, zajedničkoj avanturi.

Veoma je važno da imate na umu da je putovanje u drugu zemlju svojevrstan poduhvat, da vam se može desiti svašta neočekivano i uz to, morate biti spremni da ćete sa svojim partnerom provoditi 24 časa, što znači da će biti sveprisutan. Ako prođete kroz svoje prvo putovanje sa uživanjem, spremni ste da uživate i na svakom drugom putu kroz život. Osnovno pravilo je: Očekujte neočekivano!

Na putovanju, vi postajete pravi mali tim, a timu u dvoje lider nije potreban. Bitno je da oboje preuzimate podjednaku odgovornost i zasluge za sve lepo, što bi moglo da se desi, pa čak i za ono manje prijatno, što niste očekivali. Ako na put pođete kao tim, šanse da se zabavite i uživate daleko su veće!

Putovanje je jedan mali ljubavni eksperiment. Tada ste verovatno prvi put zajedno duže od 5 dana, svakodnevno. To znači da u obzir morate uzeti da sada, nekoliko dana vi živite sa svojim partnerom i oboje morate paziti na potrebe i raspoloženja onog drugog. Vi se volite, a ovo putovanje je putovanje i kroz vašu vezu. Na ovaj način tačno ćete videti koliko vam je stalo, koliko ste u vezi spremni na prilagođavanje i kompromis i u kojoj meri vam život sa vašim emotivnim partnerom prija.

Ako je ovo vaše prvo zajedničko putovanje, dajte jedno drugome šansu, da zajedno proživite ludu avanturu. Budite opušteni, istražujte i dopustite sebi slučajna poznanstva!

Zajednička putovanja, najlepše su uspomene svakog emotivnog para, zato je vreme da počnete da ih stvarate baš sad, kako biste sa osmehom, jednog dana mogli da prelistavate svoja najdraža sećanja.

Zajedničko putovanje, ponovo će probuditi strast i zaljubljenost u vašoj vezi. Osećaćete se, kao da ste tek na početku, a od toga ne postoji ništa bolje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter