Izvor:
07.05.2019 u 19:52
0

STRUČNJACI OTKRIVAJU: Zašto muškarci varaju?

Iako mnoge žene, koje se pored svog partnera osećaju voljeno, tvrde da im je partner potpuno veran, psiholozi kažu da čak i muškarci koji svoje žene vole, mogu podleći prevari.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih čak i “do ušiju” zaljubljeni muškarci, mogu prevariti svoju ženu:

1. Nezreli su

Ako do sada nije imao iskustva sa ozbiljnom emotivnom vezom, već su mu svi odnosi bili površni, on nema predstavu o tome da je preljuba pogubna za poverenje i ljubav, koju ima pored žene koju voli.

2. Nisu srećni pored vas

Pojedini muškarci, ma koliko voleli svoju devojku, nisu srećni pored nje. Naravno, upravo ih ljubav i strah sprečavaju da iniciraju raskid, pa utehu traže sa strane. To ne samo da nije fer, nego bi voljenu ženu povredilo mnogo više, nego kada bi joj partner objasnio da je nesrećan i da bi želeo da naprave malu pauzu.

3. Hrane svoj ego

Nesigurni muškarci, stalno očekuju potvrdu od svoje partnerke. Ukoliko se pored nje ne osećaju poželjno i muževno, oni svoj ego hrane sa strane. Njihovom poljuljanom samopouzdanju druge žene daju potvrdu da su poželjni, ali to nije dugog veka.

4. Sebični su

Iako muškarci vole svoju ženu ona im ne mora biti prioritet. U trenutku kada im se ukaže mogućnost za prevaru, neće misliti o potrebama svoje partnerke. Biće im bitno da zadovolje potrebu i ego, a potom će to prećutati, jer to čak i neće smatrati prevarom.

Prevara je krupna stvar i može razoriti ljubav i uništiti poverenje, zato, ako zaista vole svoje žene oni će sa njima popričati o nezadovoljstvu koje u vezi osećaju. Na taj način zajedničkim snagama ćete prevazići problem i ojačati svoju ljubav, pa će prevara zaista biti nezamisliva.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter