Izvor:
09.05.2019 u 19:26
0

NE BOJITE SE: Kako da kažete „volim te“ bez izgovaranja te reči?!

Lažemo se da je teško reći: “Volim te.”, ali sa druge strane, čini se da se mnogi od nas zbunjuju pred činjenicom, da je veoma jednostavno pokazati, da volite, osobu koju volite.

Ljubav je zaista jednostavna, ako joj pristupiš na pravi način. Treba samo pustiti osećanja da se dogode i uživati u njoj.

Volite baš onako, kako želite da vas vole

Psiholozi tvrde da se ljubav oseća na 5 načina, kada sa partnerom provodite kvalitetno vreme, razmenjujete nežnosti, pažnju, nežne reči i pružate jedno drugom podršku. Ako uživate kada osetite ovih 5 elemenata prave ljubavi, morate ih i vi dati. Dajte sve od sebe da volite onako kako želite da budete voljeni. To je jedini način da oba partnera osete pravu ljubav.

Budite brižni

Ne postoji emotivniji trenutak, od onog, kada primetite da voljena osoba brine za vas. Vaš partner će se osećati savršeno, kada oseti svu vašu ljubav, što je mnogo veće od izgovorene. Uz to, neverovatno je prijatno kad imate osobu, koja postaje centar vaše pažnje.

Posebna vrsta ljubavi između vas, razviće se kada oboje budete podjednako brižni. Briga i podrška zaista učvršćuju svaki emotivan odnos.

Naučite da slušate

Ljubav podrazumeva stvaranje veze među partnerima, a ta povezanost gradi se, pažljivim slušanjem onoga što vam partner govori.

Zaista je važno da slušate svog partnera, jer će vam on dati suptilne smernice, pomoću kojih ćete uvek naći način da ga usrećite.

Pružite podršku

Ponekad, naš partner pronađe izvor inspiracije u novom poslu, hobiju, ili nečemu sasvim jednostavnom. On u tom trenutku zrači pozitivom i čini mu se da živi iznova. U tom trenutku, ne smete biti osoba, koja će mu stati na put.

Bez obzira na sve, sreća vašeg partnera, mora vam biti prioritet, ako ga zaista volite, zato mu budite podrška u svakom trenutku!

Udelite kompliment

Ne morate samo da kritikujete svog partnera. Zapravo, ako ga volite i prihvatate takvog kakav je, mesta za kritiku uopšte i nema. Zato mu uvek recite ono što prvo pomislite. Recimo: Ponosna sam na tebe. Danas zaista sjajno izgledaš, ljubavi.

Vašem partneru, zaista znači da primeti da ga još uvek posmatrate s ljubavlju i tada je “volim te” suvišno.

Osobe, koje vole baš na pravi način, naučile su da je poljubac u čelo i ispraćane na posao zapravo znače ljubav.

Ponekad “volim te” samo trivijalizuje čiste emocije. Čuvajte ljubav u pogledu i slučajnom dodiru. Oćutite ljubav na svoj način i dopustite partneru da je oseti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter