Izvor:
11.05.2019 u 12:06
0

RAZBIJAMO PREDRASUDE: Koliko je često muškarcima se*s zaista potreban?!

Moguće je da žene imaju velike predrasude o tome koliko je muškarcima, zaista potreban sex. Većina žena veruje, da je sex jedna od osnovnih misli svakog muškarca, ali da li je zaista tako?

Nije reč o tome da muškarci konstantno misle, odnosno imaju potrebu za sexom, već o tome, da im to omogućava da osete da ih voljena žena želi, tvrde psiholozi, koji smatraju da je muškarcima potrebno da osete da ih žena želi, podjednako često, koliko je ženama potrebno da se osete voljenima.

Nesporazum između muškaraca i žena, kada je ova tema u pitanju, nastaje, jer žene čvrsto veruju da je sex za muškarce isključivo fizička stvar i da nema veze sa emocijama. Međutim, jedna od najdubljih emocionalnih potreba svakog muškarca je da oseti da ga njegova žena želi.

Najgora stvar, koju možete prirediti svom partneru, definitivno je da ga odbijate ili mu pokažete da se u intimni čin upuštate, tek tako. Tek u tom slučaju, sex za muškarca postaje samo fizička stvar i onda ga može vezati za ma koju ženu.

Iako znate da vas partner voli, čak i kada on to ne izgovara, osećate potrebu da s vremena na vreme čujete te reči, a ako ih ne čujete, ili ih ne čujete dovoljno često, verovatno ćete pomisliti da nešto nije uredu. Tako se i muškarci osećaju, kada je sex u pitanju. Ako im uskratite ono, što se vama podrazumeva, pomisliće da ništa, apsolutno ništa nije uredu.

Ne radi se o činjenici da su muškarci željni sexa, već je to njihov način da vam pokažu da vas vole. Kada to shvatite, biće vam jasno zašto vas vaš muškarac želi svakoga dana, a kada to shvatite, nećete sex doživljavati tek tako, već ćete sa uživanjem učestvovati u igri, koja samo može da učvrsti vaše emocije.

Definitivno ne postoji broj dana u nedelji, ili određena količina sexa koja je muškarcu potrebna, jer je jedina njegova potreba da oseti da ga njegova žena želi svakog dana. Sve ostalo dolazi spontano i sa ljubavlju.

Drage dame, pokušajte da obratite pažnju na ponašanje svog muškarca, razmišljajući na ovaj način. Pokažite mu da ga želite i pokažite mu to, kad god vam se ukaže prilika za to i u tom trenutku, shvatićete, kako ste jedna srećna i voljena žena.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter