OSVEŽITE VEZU: Tri mala trika koja će razbuktati strast!

 

I zaljubljenost i strast se u dugim vezama moraju negovati. Često, parovi koji su zajedno duži niz godina, tvrde, kako im je veza dospela u krizu tek tako, a sve bi bilo mnogo drugačije i lepše, kada bi uložili samo malo truda, kako bi sačuvali svoj odnos od rutine i monotonije.

Dinamika veze podrazumeva par jednostavnih taktika, koje dugogodišnji parovi koriste, kako bi se osećali zaljubljeni kao prvog dana!

1. Dajte partneru prostora

Trenutak, kada ste svoj život počeli da delite sa partnerom, trebalo bi da je samo dodao malo smisla vašem stilu življenja, ali ne bi trebalo da predstavlja veliku promenu. Parovi, koji i nakon nekoliko godina imaju zdravu vezu, znaju važnost vremena koje provode jedno bez drugog. Takvo vreme je veoma važno, jer ga provodite sa prijateljima i ljudima koje volite, a koje ne bi trebalo da zapostavite jer sada imate emotivnog partnera.

Vreme koje svako od vas provede na svoj način, učiniće da osetite ono prijatno nedostajanje, ali i da imate nove, zanimljive teme za razgovor.

 

 

2. Radite na sebi

Zdrav i ozbiljan partnerski odnos podrazumeva, da oba partnera, rade na sebi, ali i na njihovom odnosu, kako bi veza imala svetlu budućnost. Trudite se da postignete lični i profesionalni razvoj, jer ćete na taj način otkriti svoje mogućnosti, uživati u sebi i prijatno iznenaditi partnera.

3. Ostanite zagonetni

Ne dozvolite da vas već u prvih mesec dana veze, partner u potpunosti upozna. Sačuvajte dozu misterioznosti. Dopustite mu da vas upoznaje “sloj po sloj”, jer ćete na ovaj način zadržati istovremeno i osećaj bliskosti, ali i tajanstvenosti, što je savršen recept za razbijanje monotonije.

 

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality