Izvor:
13.05.2019 u 23:24
0

ŽUDITE ZA BIVŠOM LJUBAVI? Evo KAKO da ga vratite u svoj život!

Ako smatrate da je on vredan borbe i da je va[ život lepši ukoliko je on deo njega, primenite nešto od sledećeg.

Radite na sebi

Malo žena to pomisli posle raskida, ali je moguće da je problem u vama. Zato su trenuci kada ste ponovo slobodni idealni da izgradite najbolju moguću verziju sebe – tada imate i dovoljno energije i dovoljno vremena!

Čitajte knige u kojima ste dugo planirali da uživate, upišite kurs nekog jezika ili veštine, napravite neku značajnu promenu u stilu… Tako ćete se okrenuti sebi i biti najbolja moguća verzija osobe koju je upoznao i zavoleo.

Dajte mu malo vremena

Da, ovo zvuči kao najbeskorisniji mogući savet, a gotovo svaka žena se plaši da će to dovesti do toga da je bivši partner potpuno zaboravi i zaljubi se u drugu.

Ipak, ukoliko ima nade za vas kao par i ako mu je dovoljno stalo, sigurno ćete mu nedostajati i shvatiće da je njegov život lepši s vama i sigurno će se sam javiti i ponuditi vam još jednu priliku.

Vreme je za inicijativu

Sasvim suprotno od ovog drugog saveta – uzmite stvar u svoje ruke. Ako ga poznajete dobro i znate da će se on u slučaju da mu date vremena povući iako mu je stalo, pokušajte s (naravno, ne previše nametljivim) postovima na Fejsbuku: misterioznim statusom, svojom fotografijom u najlepšem mogućem izdanju…

Sve su to, iako deluju pomalo detinjasto, trikovi koji su uspeli mnogim ženama. Ako niste za igranje igrica i želite otvoren razgovor, koliko god vremena da je prošlo, slobodno ga pozovite i otkrijte mu svoje namere.

Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter