ŽUDITE ZA BIVŠOM LJUBAVI? Evo KAKO da ga vratite u svoj život!

 

Ako smatrate da je on vredan borbe i da je va[ život lepši ukoliko je on deo njega, primenite nešto od sledećeg.

Radite na sebi

Malo žena to pomisli posle raskida, ali je moguće da je problem u vama. Zato su trenuci kada ste ponovo slobodni idealni da izgradite najbolju moguću verziju sebe - tada imate i dovoljno energije i dovoljno vremena! 

Čitajte knige u kojima ste dugo planirali da uživate, upišite kurs nekog jezika ili veštine, napravite neku značajnu promenu u stilu... Tako ćete se okrenuti sebi i biti najbolja moguća verzija osobe koju je upoznao i zavoleo.

Dajte mu malo vremena

Da, ovo zvuči kao najbeskorisniji mogući savet, a gotovo svaka žena se plaši da će to dovesti do toga da je bivši partner potpuno zaboravi i zaljubi se u drugu.

Ipak, ukoliko ima nade za vas kao par i ako mu je dovoljno stalo, sigurno ćete mu nedostajati i shvatiće da je njegov život lepši s vama i sigurno će se sam javiti i ponuditi vam još jednu priliku.

 Vreme je za inicijativu

Sasvim suprotno od ovog drugog saveta - uzmite stvar u svoje ruke. Ako ga poznajete dobro i znate da će se on u slučaju da mu date vremena povući iako mu je stalo, pokušajte s (naravno, ne previše nametljivim) postovima na Fejsbuku: misterioznim statusom, svojom fotografijom u najlepšem mogućem izdanju...

Sve su to, iako deluju pomalo detinjasto, trikovi koji su uspeli mnogim ženama. Ako niste za igranje igrica i želite otvoren razgovor, koliko god vremena da je prošlo, slobodno ga pozovite i otkrijte mu svoje namere.

 

Glossy
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live