Izvor:
16.05.2019 u 20:22
0

OTKRIVAMO: Koje to rečenice narušavaju sklad vaše veze?

Nedostatak poverenja i ljubavi, najčešći su povod za raskid, međutim, postoje određene fraze, koje najčešće nesvesno izgovaramo u trenucima besa i sebičnosti, a koje sabotiraju naš odnos, stvaraju jaz između nas i voljene osobe i dovode do nedostataka, koji će prouzrokovati raskid.

Zato veoma oprezno, kada izgovarate sledeće rečenice:

1. Nije bitno

Ako u sred važne teme, razgovor zaustavite frazom “Nije bitno.” u partneru ćete probuditi određene sumnje, koje su uglavnom neosnovane i zato oprezno s rečima.

2. Lažeš!

Ako nemate dokaze da vas je partner slagao, zaustavite se pred neosnovanim optužbama, jer bi moglo da bude prekasno. Poverenje i dobra komunikacija osnov su svakog odnosa, pa ako sumnjate u svog partnera otvoreno porazgovarajte sa njim, da vidite o čemu je reč, bez suvišnih optužbi.

3. A kako je tek meni…

Kada vam se partner otvori i kaže da mu je teško, ne budite sebični i dajte mu prostora. Saslušajte, razumite i podržite, a kada vama dođe žuta minuta i on će isto uraditi za vas.

4. Da ti je stalo do mene, uradio bi to…

U ljubavi su ucene bespotrebne, jer niko ne želi da svakodnevno opravdava svoju ljubav i način na koji voli, jer na kraju krajeva, to je individualna stvar. Emotivne ucene zamaraju i sa njima morate biti veoma oprezni.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter