Izvor:
12.06.2019 u 20:24
0

JEDNOSTAVNO A VRLO MOĆNO: Šta je to što muškarac ZAISTA prvo primeti na ženi? (FOTO)

Svaka žena stalno razbija glavu na koji način da privuče muškarca koji joj se sviđa da je primeti.

Često je u zabludi oko nekih stvari i pridaje veliki značaj nekim sporednim i ne tako važnim stvarima. U nastavku vam otkrivamo pravo stanje stvari. Tajna je naizgled vrlo jednostavna, a tako moćna.

Privlačnost je vrlo individualna stvar, ali postoje određene "tačke" na ženskom telu koje odmah izazivaju zanimanje muškog pola.

Anketa sprovedena na uzorku od 5 hiljada muškaraca u kojoj su ispitanici morali da odgovore na pitanje "šta prvo primećujete na ženi koja vas fizički privlači" donela je zanimljive rezultate.

Iako smo pomislili da će grudi i zadnjica sigurno da budu na prvom mestu, odgovori su ipak bili malo maštovitiji, a time i simpatičniji.

Na prvom su se mestu tako našle ženske oči, odnosno pogled, a na drugom njen osmeh.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter