INTIMNI ODNOSI U VODI: Užitak koji vas može koštati mnogo!

Leto je vreme kada strasti naviru i zato mnogi parovi često ne mogu da se uzdrže i zbog toga ni ne razmišljaju da bi letnja avantura mogla da im ugrozi zdravlje.

Sva javna kupališta su prosto puna bakterija, bilo da se radi o moru, jezeru, reci ili bazenima. Mogu se dobiti razne infekcije samo ako sednete na ivicu bazena ili legnete na plažu kojim prođe više hiljada ljudi u sezoni, posebno ako se pravilno ne dezinfikuje i ne čisti. Želite li da leto provedete tako što čete se lečiti od naprimer infkcije kože?

Ukoliko se odlučite da to uradite u vodi, treba da znate da je trenje mnogo veće nego inače. Voda uklanja “prirodni lubrikant“ i zbog toga seks može biti bolan za oba partnera, a može doći i do mikro povreda koj vode infekciji, bez obzira u kakvoj ste vodi.

Prezervativi i voda veoMa loše funkcionišu zajedno, bez obzira na to što mnogi proizvođači tvrde da je njihov proizvod otporan na vodu. U ovakvim okolnostima prezervativi nisu potpuno delotvorni, pa samim tim svoje zdravlje izlažete riziku. Ukoliko ste u bazenu, treba da znate da naučnici tvrde da hlor i te kako oštećuje prezervativ.

Peščane plaže zaista mogu delovati veoma romantično, ali to je uglavno samo na filmu tako. Zrnca peska se uvlače svuda, pa ako to želite da sprečite morate se pripremiti i staviti nešto ispod vas, ali i tada ćete primetiti da nije baš udobno. Osim nezgodnog peska, postoji mogućnost da budete „uhvaćeni da delu“, a ako bi to bili organi reda, postalo bi još nezgodnije. Osim toga, razmislite ko je sve hodao tim peskom i šta se sve još našlo među tim zrncima i pomislite kakve biste sve infekcije mogli dobiti.

 

 

Izvor: B92
Foto: Twitter/alojz

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Novajlije reality
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:15  Glamur specijal
20:00  Provodadžija
21:00  Čađava mehana
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality