Izvor:
17.06.2019 u 19:35
0

ŽENE BUDITE OPREZNE: Ako partner izgovara ove rečenice, na ivici je da vas prevari! (FOTO)

Prevarena je jedan od najtežih i najbolnijih stvari u očima mnogih u vezi ili braku.

Izgovaranje ovih rečenica može da bude signal da vam je veza na klimavim nogama i da partner može da vas zameni drugom u krevetu.

Imam osećaj da me više ne ceniš

Ako vaš partner često izgovara ovu rečenicu, on se verovatno malo ohladio od vas jer se oseća zanemareno, te nije srećan kao ranije u vezi. Naravno, to ne znači odmah da će vas uskoro prevariti, ali može da nagovesti da razmišlja o tome.

Naime, ako se jedan od partnera oseća nedovoljno cenjeno, može da se dogodi da vas u krevetu zameni sa drugom. Ako pokrene tu temu, gledajte da otvoreno popričate i zajedno preduzmete nešto kako bi se situacija popravila.

Izvini što ti nisam odgovorio na poruku

Ako primetite da vaš voljeni muškarac iz čista mira prekine da vam odgovara na poruke, moguće je da mu više niste prioritet.

Čak i da je prezauzet na poslu– vremena za kratku poruku sigurno uvek može da nađe.

Razgovorajte ljubazno s njim kako biste otkrile zašto vam više ne odgovara.

Na poslu je bilo OK

Ovde nije reč o značenju rečenice, nego o kratkom odgovoru. Dok je ranije detaljno pričao o tome kako je proveo dan i pričao vam razne dogodovštine, iznenadni kratak i štur odgovor je za opasnost.

Zato, vreme je da sednete s njim i da porazgovarate.

Hajde da isprobamo nešto novo u krevetu

Ako vam je seks već duže vreme jednoličan, trebalo bi da jedan partner isproba nešto novo. Ali, to bi možda značilo da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom.

Shvatite ozbiljno njegove želje i isprobajte – naravno, jedino ako se slažete s njegovim predlogom. Tako ćete zajednički rešiti problem, ponovo “zapalite plamen” u vezi, pa neće morati da potraži satisfakciju na drugom mestu.

Ako partner ne želi da pravite dugoročne planove, to bi mogao da bude znak da nije siguran šta će biti s vama za nekoliko meseci, već da je krajnje vreme za razgovor kako biste otkrile da li imate iste ciljeve u budućnosti.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter