Izvor:
19.06.2019 u 16:14
0

ŽENE SU SREĆNE SA MANJE ATRAKTIVNIJIM MOMCIMA: A evo i zbog čega! (FOTO)

Čak i među poznatima srećemo parove u kojima je žena mnogo privlačnija od muškarca. Naučnici su potvrdili da te lepe žene itekako znaju šta rade.

Nedavno istraživanje, sugeriše da su žene koje su u vezi s manje atraktivnim muškarcima srećnije i emotivno zadovoljnije.

Istraživači su okupili 82 para koji su u braku godinu dana i koji se poznaju minimum tri godine.

U međuvremenu je grupa ljudi ocenjivala stepen privlačnosti oba partnera da bi se objektivno utvrdilo ko je u vezi lepša polovina. Posle pregledanja video snimaka, uočeni su određeni uzorci ponašanja.

Privlačniji muškarci su se prilikom rešavanja problema prema ženama postavljali u stilu-to je tvoj problem, ti se sama nosi sa tim", dok su se oni manje lepi trudili da daju do znanja da su ženi uvek na raspolaganju.

Postoji mogućnost da se manje atraktivni muškarci više trude da zadovolje žene, budući da na taj način kompenzuju nedostatak fizičkih kvaliteta.

Zapravo, šarpvi "lepotcai zver" su recept za uspešnu vezu.

Manje atraktivni partneri se više trude u krevetu da bi zadovoljili svoje žene, pa su te žene automacki i zadovoljnije svojim seksualnim životom.

Izvor:telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter